Tijdens het jaarlijkse Wajer Yachts Owners Challenge daagde Wajer haar fans uit om de uitdaging aan te gaan in Saint Tropez. Er werd met het warme klimaat in de kleine havenplaats aan de Côte d’Azur vooral veel plezier beleeft tijdens de verschillende opdrachten die met de Wajer boten moesten worden uitgevoerd. Onder het genot van een glas AIX Rosé beleefde de deelnemers de dag van hun leven en werd er uitvoerig van de verschillende “speeltjes” gebruik gemaakt. De gelukkige winnaar van de Owners Challenge ging met een IWC Spitfire horloge van Schaap en Citroen naar huis.

Pure Luxe mag met trots mededelen dat al deze drie fantastische premium merken deelnemen aan de eerste editie van het Pure Luxe Magazine. In dit magazine inspireert, informeert en laat Pure Luxe de lezer de wereld van de luxury lifestyle in Nederland, maar ook ver daarbuiten zelf beleven. Dit doen wij door unieke en innovatieve content te creëren. Met adembenemende fotografie, interessante videos en modern design vertellen wij het verhaal van de wereld van ‘haute’ luxe.

Lees hier meer over het aankomende Pure Luxe Magazine.

Wajer Yachts | AIX Rosé | Schaap en Citroen

Bekijk hier de foto’s van dit spectaculaire evenement.