Etihad Airways is nu de trotste aanbieder van de duurste vlucht ter wereld met Residence Class. De vlucht gaat one way van New York naar Mumbai voor de kleine prijs van 33.000 euro. Hiervoor krijgt u wel een eigen hotelkamer op het vliegtuig, waar u alle privacy heeft die u zich maar kunt wensen. Bovendien krijgt u bij de ticket van 33 duizend euro een eigen butler en een chefkok die uw gerecht naar keuze maakt.

Maar daar blijft het niet bij, naast de luxe hotelkamer is er nog een aparte badkamer en toilet geheel tot uw beschikking. De reis werd in de bovenstaande video beoordeeld door blogger Brian Kelly en hij kon niet ontkennen dat de gehele vlucht aanvoelde als een verblijf in een superieur vijfsterren hotel. Bekijk gerust de video en oordeel zelf.

Lees ook: Neem een Kijkje in de Ultiem Luxe Boeing 777 van Crystal Cruises

schermafbeelding-2016-10-26-om-12-58-10