Het Hermes Cape Cod horloge is 25 jaar geleden tot leven gebracht en viert hiermee anders dan andere uurwerken vooral haar jeugd. Ontwerper Henri d’Origny bedacht een uurwerk die met vormen speelde doormiddel van een vierkant binnen een rechthoek te plaatsen. Dit is absoluut een horloge die moet worden gedragen en niet moet worden weggestopt in een kluis.

In 1998 heeft Martin Margiela het ontwerp verder ontwikkeld door een dubbele band er aan toe te voegen. Waardoor het horloge een verder element van stijl ontwikkelde voor mannen én vrouwen. Het iconische bandje zou later een signatuur van Hermes worden genaamd Double Tour.

Nu in 2026 is de Cape Cod nieuwe gebieden aan het verkennen met de nieuwe modellen voor haar 25e verjaardag.

pearl-600x457

Het nieuwe parelrijke model

Het vernieuwde mannen model met de stoere lederen band.

Het vernieuwde mannen model met de stoere lederen band.

Lees ook: De Apple Watch Banden van Hermes Laten de Smartwatch er Nóg Beter Uit Zien