Op maandag 10 oktober a.s. organiseert de Stichting Pijn bij Kanker in Studio 21 in Hilversum haar derde Rozengala. De stichting wil op deze benefietavond, samen met een groot aantal artiesten, wederom aandacht vragen voor pijn bij kanker.

Het derde Rozengala
Het belooft een bijzondere avond te worden waar, naast een heerlijk diner, verschillende vormen van entertainment de revue zullen passeren. Een mooie mix van Nederlandse topartiesten treedt belangeloos op om van het gala weer een unieke en onvergetelijke avond te maken. We zijn dus trots dat o.a. Willeke AlbertiWaylonGerard JolingO’G3NECarel KraayenhofDe 3 BaritonsCoosje Smid en Angelique Noldus zullen optreden en muzikaal worden begeleid door het prachtige live orkest The New Symphonics o.l.v. dirigent Maurice Luttikhuis. De presentatie van het derde Rozengala is in handen van niemand minder dan Karin Bloemen.

Naast de optredens wordt het succes van Hét Rozengala mede bepaald door de opbrengsten van een veiling met unieke stukken en een loterij met bijzondere prijzen.

Komt u ook?
Vanaf 18.00 uur start het Rozengala met een apperatief in de foyer van Studio 21. Daarna wordt het programma voortgezet in de prachtige vernieuwde zaal. Het gala eindigt rond 23.00 uur. We hopen aan het eind van de avond een mooi bedrag bekend te mogen maken voor de stichting. Kortom: een buitengewone avond met een evenzo prachtig doel.! Een tafel voor 10 personen kost € 4.000,-.

De dresscode voor deze avond is cocktail met een rood accent. Klik u hier als u een tafel wil reserveren voor het derde Rozengala.

ernst-daniel-smid-met-dochter-in-sinterklaasfilm

Ernst Daniël Smid, ambassadeur (foto media.nu.nl)