Tom Ford brengt een nieuwe collectie geuren tot leven met de Private Blend collection en Pure Luxe loves it! De signature scents bestaan onder andere uit ‘Oud Wood’, ‘Neroli Portofino’ en ‘Tobacco Vanilla’. De kaarsen komen in donkere glazen en hebben een brandtijd van 40 uur waardoor uw huis voor de komende maanden is voorzien van een romantische huiselijke geur. Elke kaars komt met een eigen messing deksel en is geprijsd op $250. Ze zijn nu te bestellen op de website van Tom Ford en wij hebben onze favorieten hieronder uitgelicht.

t4gc-01-0001_oc_os_a

Tobacco Vanille

Een warme en iconische geur die geïnspireerd werd door Tom Ford’s affectie voor Londen. Met de pittige geur van een Engelse heer die wordt gecreëerd door onder andere vanille, cocoa, droog fruit en zoet hout sap die samen een moderne geur vormt.

Lees ook: Binnenkijken bij Tom Ford

t4g8-01-0001_oc_os_a

Oud Wood

Een sensuele mix van exotische geurtoetsen als rozenhout en kardemom, agarhout en sandelhout. Deze sexy geur is perfect geschikt voor een speciale avond met uw partner.

 

t4g9-01-0001_oc_os_a

Tuscan Leather

Olibanum, jasmijn en zwart suede maken samen dit rauwe maar warme geurpalet. De perfecte kaars voor een koude winterdag waarop u op de stoel bij de haard een boek leest.