Twee maanden geleden kondigde HBD Studios uit Milaan haar L’Amage superjacht concept aan tijdens de Monaco Yacht Show. Nu wordt het plaatje compleet van dit indrukwekkende mega schip met de nieuwe beelden. Het 190 meter lange concept yacht zou de grootste ter wereld kunnen gaan worden. Hiermee zou het concept groter worden dan de bekende grootste superjachten ‘Azzam’ (180m) en Eclipse (163m).

Alleen een concept yacht genaamd ‘Triple Deuce’ zou groter worden met 222 meter aan lengte, maar dat concept blijkt tot nu toe meer een publiciteitsstunt te zijn dan dat deze daadwerkelijk wordt gebouwd.

l-amage-superyacht-concept-embed

Maar terug naar L’Amage, dit schip zou 30 gasten moeten gaan huisvesten verdeeld over 14 cabines en een privé eigenaars appartement. Het futuristische jacht is een plaatje om te zien, het verlengde bovendek van de boot bevat een infinity pool en een jacuzzi. Terwijl het onderdek ruimte heeft voor een balkon met open haard zodat er ook in een kouder klimaat kan worden genoten van de buitenlucht.

l-amage-superyacht-concept-02

Daarnaast is er voorop het schip nog ruimte voor een helikopterplatform. Het jacht zou een topsnelheid van 32 knopen moeten gaan varen.

hbd-studios.com

Lees ook: Dit was Donald Trump’s Superjacht de ‘Trump Princess’ van $100 Miljoen