De entree van dit ruim 13,5 hectare metende landgoed belooft veel goeds… Want is een statige, honderd meter lange oprijlaan niet een van die onlosmakelijk elementen van een stereotype landgoed? Wanneer u de poort passeert heeft u al rijdend over de toegangsweg reeds enkele malen een blik kunnen werpen op hetgeen schuil gaat achter talloze volgroeide rododendrons, fraaie eikenbomen en vijverpartijen in een parkachtige setting met het weergaloze Veluwse coulisselandschap als achtergrond. Een markante en statige Franse kasteelstijl, zo laat de bouwstijl van dit royale en vooral charmante landhuis uit 1992 zich het beste omschrijven.

Met een inhoud van krap 1.500 m³ een woonoppervlak van ruim 430 m² zal het u aan ruimte niet gaan ontbreken, hetgeen eveneens geldt voor het enorme buitenterrein van circa 5 hectare weide, 7 hectare bos en eerder genoemde parktuin van circa 1,5 hectare. Het landgoed is gerangschikt onder de Natuurschoonwet van 1928, is niet opengesteld en loopt bijna naadloos over in de uitgestrekte bossen met eeuwenoude sprengen van het Geldersch Landschap.

Ga voor meer informatie naar de website van Drieklomp Makelaars & Rentmeesters.

Lees ook: Luxury Living: Monumentale Rietgedekte Droomvilla in Laren van € 3.985.000