Schaap en Citroen Juweliers heeft afgelopen weekend, 19 en 20 november 2016, haar tweede editie van het zeer exclusieve WinterEvent gevierd bij The Harbour Club Amsterdam. In een bijzondere ambiance presenteerde Schaap en Citroen en Leon Martens een uitgebreide collectie juwelen en haute horlogerie, met merken zoals; Rolex, Cartier en Pomellato. Gedurende het event presenteerde Porsche Centrum Amsterdam, Wajer Yachts en Arma Leder hun primeurs. De culinaire invulling werd verzorgd door de Harbour Club. 

Schaap en Citroen Juweliers ‘Jewellery and Watches since 1888’
Schaap en Citroen is een Nederlands juweliershuis met een rijke historie die teruggaat tot het jaar 1888. Inmiddels heeft Schaap en Citroen met 10 vestigingen in de grote steden, waaronder: Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Rotterdam en Utrecht landelijke dekking verkregen. Het juweliershuis richt zich op de toekomst zonder traditionele waarden uit het oog te verliezen.Horloge merken: Rolex, Patek Philippe, Hublot, Roger Dubuis, Zenith, A. Lange & Söhne, Breguet, Audemars Piguet, Vacheron Constantin, Cartier, Panerai, Piaget, Jaeger-LeCoultre,  Longines, Blancpain, Girard- Perregaux, Breitling, Rado, Chopard, Christiaan van der Klaauw, Omega, Chanel, Tag Heuer, Tudor, Baume & Mercier en IWC.

Juwelen merken: Pomellato, Chantecler, Pasquale Bruni, Serafino Consoli, Mattioli, Roberto Demeglio, Casato, Royal Asscher, Tirisi, Tamara Comolli, Shamballa, Oromalia, Noor, Pomellato 67, Tirisi Moda, Christian Bauer en Bigli. Tevens de eigen merken ‘Highlights’, ‘1-2-5-‘ & ‘1888’.

Ga naar SCHAAPCITROEN.NL Voor meer informatie.