De grootmoeder van de conceptstores, Colette in Parijs, heeft op haar eigen manier een gelimiteerde Rolex ontworpen in samenwerking met Mad Paris. Sinds Mad Paris in 2007 is opgericht creëren ze unieke versies van bekende horloges die uniek zijn voor de nieuwe eigenaar. Handgemaakte luxe modellen die unieker zijn dan het origineel, dat is het concept.

De roestvrijstalen Rolex bevat een witte wijzerplaat met handgeschreven text in de bekende royal blue kleur van Colette. De beroemde Rolex kroon is ook in dezelfde kleur veranderd. Op de wijzerplaat staat de text “Who cares I’m already late” geschreven. De nummers zijn over het vlak verschoven alsof ze van hun posities zijn afgevallen. Ook de nummerwijzer is in dezelfde blauwe kleur getoond, met een tweetal knikken in de wijzer aangebracht.

Het resultaat is een speels stuk gelimiteerd tot slechts 5 stuks. De collectie stond korte tijd online voor $18.200,- maar was natuurlijk bijna meteen uitverkocht. De standaard Rolex Milgauss, waarvan deze horloges zijn gemaakt, kost ongeveer $7.000,-.

Lees ook: Aan Deze 3 Dingen Spot U Gemakkelijk een Neppe Rolex