Dit is nog eens een fijne verassing, niemand wist dat Ferrari dit speciale project zou onthullen in Tokyo. Bij het National Art Center in Tokyo werd de Ferrari J50 onthuld om het 50 jarig bestaan van Ferrari in Japan te vieren. Deze badass bolide in gebaseerd op de 488 Spider, maar wordt slecht in een oplage van 10 stuks geproduceerd.

Dit project is ontworpen door de mensen bij het Ferrari Styling Center, die de Special Projects van het bedrijf verzorgen. Deze supercar laat een terugkeer van de stijl van de targa zien, waardoor hij ons doet denken aan de modellen uit de jaren 70 en 80.

Het nieuwe model laat een blik in de toekomst zien, met een meer agressieve neus met slanke LED koplampen en een strakke zwarte lijn. Omdat het nieuwe model is gebaseerd op de 488, wordt hij aangedreven door de bekende 3.9 liter V8 twin-turbo motor die een kracht van 680 paarden genereert. Het is nu al een verzamelstuk.

Lees ook: Eéntje maar..! De “One-off” Ferrari 458 MM Speciale