Een verblijf in het nieuwe Hilton The Hague, gelegen in het centrum van Den Haag en op loopafstand van bezienswaardigheden als de Tweede Kamer, het Vredespaleis, Panorama Mesdag, het Mauritshuis en het gezellige Noordeinde, is zowel privé als zakelijk een zeer prettige aangelegenheid. Pure Luxe had de eer te mogen verblijven in een ruimere Executive Room met tal van extra faciliteiten zoals toegang tot de Executive Lounge met allerlei (gratis) hapjes en drankjes.

Ook Scheveningen strand ligt letterlijk oom de hoek en is per tram bereikbaar in luttele minuten. Het hotel, gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Nederlandse Post, beschikt over de ruimste kamers van Den Haag. Geniet van een diner in het eigen Restaurant Pearl (onder leiding van chef Frank Uphoff) of een lekker wijntje, biertje of cocktail in bar SPARK met live muziek elk weekend en in de zomer lunch op het terras aan het water. Een vestiging van Starbucks coffee is gelegen in de hotel lobby. Het centraal station van Den Haag bevindt zich op vijf minuten van het hotel, en biedt verbindingen met Rotterdam-The Hague Airport, Amsterdam Airport Schiphol en de stadscentrums van Amsterdam en Rotterdam.

Het hotel biedt verder een 24/7 Valet-parking à 25,00 euro per keer, overal wifi en een fitnessruimte. Inchecken vanaf 14.00 uur en uitchecken maximaal 12.00 uur. Huisdieren zijn toegestaan. Natuurlijk is er een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet maar wij hebben gekozen voor een ontbijt op bed, dus dat kan ook!

Zakelijk
Heeft u iets zakelijks te organiseren ? Houd dan uw zakelijke conferentie of evenement in de eigentijdse omgeving van hotel Hilton The Hague. Kies uit 5 vergaderzalen, 4 bestuurskamers of kies voor grotere evenementen voor onze flexibele balzaal.

Voor meer informatie of direct boeken gaat u naar de website van Hilton The Hague.