Het Ocean Emerald Yacht is een prachtig en heel apart luxe Superjacht dat nu voor verhuur beschikbaar is voor cruises in de Golf van Thailand. Het jacht telt een indrukwekkende 41 meter en is exclusief ontworpen door een van ’s werelds meest gerenommeerde marine architecten, Foster and Partners. Het jacht heeft een unieke eierschaal vorm, met een esthetiek dat een spectaculair uitzicht biedt vanuit bijna elk punt op de boot. Met 4 deck niveaus, is de Ocean Emerald echt een klasse apart met 30% meer interieur en exterieur ruimte dan elk ander jacht in haar categorie.

Het jacht is in 2009 gebouwd door Rodriguez Yachts en zeer recentelijk (in 2015) omgebouwd met veel spectaculaire woonruimtes en prachtige meubels die concurreren met elke luxe villa of hotel in de buurt. Qua accommodatie beschikt het jacht over 5 ruime “hutten” voor de opvang van maximaal 12 gasten. De master-suite meet een indrukwekkende 53 vierkante meter en dat is ongehoord in de luxe jacht industrie voor een boot van dit formaat, dat daarnaast ook nog volop ruimte om te bewegen biedt. De suite heeft ook twee eigen balkons die zorgen voor een perfecte uitkijk over de uitgestrekte horizon en het adembenemende kristalblauwe water. Verder in de kamer alle mogelijke luxe zoals een 50-inch lcd-tv, een dvd-tuner, en surround sound-systeem.

Verder zijn er 2 VIP-kamers en 2 aparte “hutten” met heerlijke pullman bedden. Deze hutten zijn voorzien van een 20-inch lcd-tv, een SAT decoder, DVD, en wederom ook een home surround sound-systeem. Elk van de hutten heeft een eigen toilet en douche. Binnen bieden de leefruimten van het jacht absolute flexibiliteit, met een sterke nadruk op het naar binnen schijnen van natuurlijk licht. Al het meubilair is speciaal gemaakt door de Italiaanse fabrikant Cassina terwijl het luxe Schiffini alles leverde qua kombuis en keukenapparatuur. Voor zowel de binnen als de buitenruimten zijn natuurlijke materialen gebruikt, van kokos-schil-vezel-vloeren tot aan massief teakhout.  

Lees ookDit is het Superjacht van Joop van den Ende

Wat entertainment en plezier betreft zit u op dit jacht ook goed. Het is o.a. uitgerust met een home cinema in elke saloon, een bovendek lounge met een “beachhut sfeer”, een spelletjes-room, een cappuccino bar, een jacuzzi op het dek,  een zwemplatform, ruimte om buiten te dineren, en tal van recreatieve mogelijkheden zoals met de 2 jetski’s, 6 kajaks, een waterglijbaan, snorkel en- duikapparatuur, een wakeboard, en een opblaasbare banaan. Met de capaciteit van 30 gasten overdag en maximaal 12 gasten dus die kunnen blijven slapen, staat de 7 man sterke bemanning klaar om u en uw vrienden op een luxueuze en onderhoudende manier langs de prachtige eilanden van Thailand te varen.

Voor meer informatie klikt u hier door naar de website van Samui Yacht Charters.