Deze nieuwe, in 2015 door het Nederlandse Essenza Living ontwikkelde, supervilla is eind vorig jaar in Londen winnaar geworden in de categorie “Beste Spaanse Villa”. De organisatie lag in handen van de European Property Awards in nauwe samenwerking met de Engelse krant “The Telegraph”. Een leuke opsteker dus voor de trotse Nederlanders.

De villa, in de zomer van 2015 voltooid – is een unieke, moderne villa, bestaande uit 4 slaapkamers en 4 badkamers op een groot perceel, waardoor privacy en rust in de buurt van de kust van Marbesa gegarandeerd is. Een van de meest besproken kwaliteits-projecten aan de kust van Marbella.

Op de begane grond bevindt zich de woonkamer en de open keuken. De hoge plafonds, ramen van vloer tot plafond en glazen pui verbeteren het gevoel van ruimte en licht. De grote overdekte en niet overdekte terrassen zijn ideaal om buiten te leven. Boven zijn 4 slaapkamers, allen met een eigen badkamer. 2 slaapkamers hebben aparte toegang tot het terras, waar u kunt genieten van een panoramisch uitzicht op zee.

Lees ookDeze Belgische Villa is de Ultieme Bachelor Woning.

Het prachtige rechthoekige “infinity” zwembad ligt aan de voorzijde van het huis. Dit meer dan uitstekende en zeer karakteristieke pand kom je zelden tegen in de buurt van het strand in een van de meest gewilde en opkomende buurten van Marbella. Voorzien van B&O muzieksysteem, domotica-systeem (Lutron), Bulthaup keuken, Italiaanse keramische vloeren en zeer luxe badkamers van o.a. Dornbracht en Vola.

BELANGRIJKSTE FEITEN: – 1400 m2 perceel – 4 slaapkamers – 4 badkamers – 320 m2 bebouwde oppervlakte plus terrassen (deels overdekt). Helaas inmiddels verkocht.

Het duo Patrick van Dam en Maik Goos ontwikkelen en verkopen een nieuwe generatie moderne villa’s onder de naam Essenza Marbella. Samen met Carlos Lamas, de architect achter deze moderne stijl, zijn ze 4 jaar geleden gestart met de ontwikkeling en bouw van diverse villa’s. Het blijkt een enorme hit en Marbella is dan ook bezig met een serieuze comeback.