Prachtig Penthouse van liefst 381m² met spectaculaire vergezichten en een ongeëvenaarde afwerking. Dit unieke Penthouse ligt op de 27e verdieping van de bijzondere woontoren Symphonymidden in de Amsterdamse Zuidas.  

Aan de hand van de architecten Dick Smeding en Jan des Bouvrie is een fenomenaal en stijlvol Penthouse gerealiseerd. Dit weergaloze PH is voorzien van de modernste installaties en systemen. De ruimtes lopen vloeiend via een brede corridor in elkaar over en dankzij slimme oplossingen, een doordacht lichtplan en een sublieme afwerking met kwalitatief hoogwaardige terugkerende materialen is een intieme en aangename ambiance gerealiseerd met maximaal comfort en luxe.

Bijzonder is dat parkeren met meerdere auto’s mogelijk is in de eigen royale garagebox in de afgesloten parkeergarage onder het gebouw. Bovendien is er de beschikking over een bijbehorende riante berging.

Symphony is een tijdloos monumentaal ontwerp van architect Pi de Bruin en de woonlocatie voor diegenen die houden van een dynamische omgeving met de historische Amsterdamse binnenstad op een steenworp afstand en de rest van de wereld binnen handbereik.

Winkelcentrum Gelderlandplein, sportfaciliteiten en medische voorzieningen zijn op loopafstand. Cultuur, gastronomische verfijning, exclusieve shops en boutiques zijn eveneens binnen handbereik. Openbaar vervoer en uitvalswegen leiden onder andere de weg naar het centrum en Schiphol.

Globale indeling:
Entree:
Entree via een centrale entree op de begane grond (‘s-avonds afgesloten), toegang tot de liften via een door de huismeester te bedienen sluis, via een keycard liftbediening is er exclusieve toegang tot de zevenentwintigste verdieping, entree tot de woning via twee grote openslaande deuren.

Vestibule:
Ontvangstruimte met een garderonekast met roedeverlichting, toiletruimte ingericht met een hangend closet, Italiaans natuurstenen vloertegels, wastafelmeubel, wandspiegel met ledverlichting.

Living 1:
Intieme salon uitgerust met een bio ethanol haard en een wandmeubel omlijst met ledverlichting.
Keuken/dining:
Exclusieve custom made keukeninrichting van hoogwaardige kwaliteit en Gaggenau inbouwapparatuur. De keuken bestaat uit drie elementen:
-Een wandmeubel met een Italiaans natuurstenen werkblad, greeploze onderlades, afwasmachine en een spoelbak;
-Een vrijstaand en haaks op het wandmeubel gesitueerd meubel met diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, stoomoven, twee warmhoudlades, oven/grill, magnetron en aan beide zijden opbergkasten;
-Een groot kookeiland met buffet gelegenheid, onderkasten, quooker, grillplaat, keramische kookplaat.

Living 2:
Zitgedeelte geënt op privé gebruik.

Bureel:
Werkruimte met een wandmeubel omlijst met ledverlichting.

Kitchinette:
Kleine bijkeuken direct naast maar uit het zicht van de hoofdkeuken gesitueerd met een tegelvloer en ingericht met een klimaatkast ten behoeve van wijn en champagne, vriezer, apothekerskast tot aan het plafond, onder- en bovenkastjes tot aan het plafond.

Lees ookReinout Oerlemans Zet Zijn Dure Megavilla (Weer) Te Koop Nu Voor 7.350.000 Euro

Witgoed-/installatieruimte:
Uitstekende ruimte met aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en condensdroger, een wastafel, werkblad en een linnenkast.

Spa en Fitnessruimte:
De Spa en fitness ruimte lopen in elkaar over. Afgesloten wandmeubel met een ijskastje, wastafelmeubel met een gescheiden dubbele spoelbak, Italiaans natuurstenen werkblad, greeploze onderkastjes en Vola kranen (aanwezig bij alle sanitaire ruimtes). Sauna met ledstripverlichting.

Toiletruimte met een hangend closet, Italiaanse natuurstenen vloertegels en een wastafelmeubel. 2 persoons Duravit jacuzzi, inloop doucheruimte deels met Italiaans natuursteen bekleed en deels gestukadoord met latex en verder voorzien van een hemeldouche, handdouche en een handdoekradiator. Fitnessruimte met de mogelijkheid tot het plaatsen van meerdere toestellen.Masterbedroom:
Royale slaapkamer met op afstand bedienbare gordijnen, inloop kleedruimte met een riante kledingkast met roedeverlichting en schuifdeuren.

Bioscoop:
Ruimte volledig ingericht met een home cinema syteem, beamer met projectiescherm en net als in het overige deel van de woning onzichtbaar weggewerkte speakers. Deze ruimte kan ook als slaapkamer gebruikt worden.

Gastenverblijf:
Het gastenverblijf bestaat uit een slaapkamer met een garderobemeubel met werkblad en een zelfstandige badkamer met de terugkerende Italiaanse natuurstenen tegelvloer, hemeldouche, wastafelmeubel, hangend closet, wandspiegel met ledverlichting en een handdoekradiator.

Installatieruimte:
Nagenoeg onzichtbare ruimte met plaats voor diverse eerder genoemde installaties.

Parkeergarage:
Royale garagebox in een privégedeelte van de parkeerkelder. Er is ruimte voor twee SUV’s, een motor en diverse opslag. Bovendien is er ook nog een separate berging.

Voor meer informatie kunt hier contact opnemen met de heer Ramón Mossel van het gelijknamige Makelaarskantoor uit Amsterdam.