Ieder mens is uniek en daarmee ook iedere huid. Logisch, zou je denken. Toch smeren we dagelijks universeel gemaakte huidverzorgingsproducten op ons gezicht zonder te weten of dit wel effect heeft.

Het op maat gemaakte anti-aging huidverzorgingsprogramma van iDDNA vertelt je exact waar jouw huid behoefte aan heeft. Het exclusieve Zwitserse merk stelt het huidverzorgingsprogramma namelijk samen op basis van jouw eigen DNA. Volgens een formule waar jarenlang onderzoek, vele internationaal geaccepteerde wetenschappelijke en medische publicaties en samenwerkingen met verschillende experts op dit gebied aan vooraf gingen.

 iDDNA kijkt naar jouw genen en levensstijl en maakt op basis daarvan een beautyplan, speciaal voor jou. Aan het begin van het iDDNA-programma worden er, naast het invullen van een klinische vragenlijst, cellen van het wangslijmvlies afgenomen. Het afgenomen DNA sample wordt vervolgens opgestuurd naar het laboratorium van iDDNA in Amerika om daar alles te weten te komen over de moleculaire basis, opbouw en gezondheid van je huid. Vervolgens gaat iDDNA in Zwitserland aan de slag om een exclusief, gepersonaliseerd Skin Care programma te ontwikkelen. Dit programma bevat alleen de ingrediënten die jouw huid echt nodig heeft en dat in precies de juiste samenstelling, om optimale verzorging te garanderen en het verouderingsproces maximaal te vertragen.

 Na vier weken zijn de op maat gemaakte producten gereed en neemt een iDDNA-specialiste samen met jou het behandelplan door. Dit eerste programma duurt zestig dagen en zorgt voor een sterk verbeterde huidstructuur, vervaging van rimpels en algehele verjonging van de huid. Na deze zestig dagen worden, middels een evaluatie, de aandachtspunten voor de volgende twee maanden bepaald.

Voor meer informatie klikt u door naar www.iddna.nl.