Italiaanse schoonheid op haar best. Zo mooi, zo puur en met een blik naar het verleden: het betreft hier een in werkelijk sublieme staat verkerende Riva Aquariva uit 2004. Een emotie-kanon van het zuiverste water.

Dit exemplaar in Britisch racing green werd in 2004 nieuw afgeleverd in Zwitserland. En heeft nog nooit op zout water gevaren! De passie voor esthetiek en performance druipt nog immer letterlijk van deze klassieke volbloed af. Verleidelijk is niet het juiste woord. Betoverend past meer bij het waanzinnige karakter van deze Riva Aquariva. Het afgelopen jaar is al het houtwerk opnieuw in de lak gezet en hebben de 2 Yanmar diesel motoren met 315PK een onderhouds beurt gehad, ze is direct vaarklaar voor de volgende levensgenieter. Alleen een bezichtiging kan u nog overtuigen,.

Voor meer informatie gaat u naar de website van Oramge Yachting (contactpersoon: Okke Hooites).