Modern klassiek, kwalitatief en fashionable, dat is hoe de juwelen van het Amsterdamse label Tirisi het beste omschreven kunnen worden. De reis van het merk startte zeven jaar geleden, toen Natascha Zuchouwski en Julian Rotstein besloten de inspiratie die ze opdeden tijdens hun reizen te vertalen naar designs voor juwelen. inmiddels is Tirisi verkrijgbaar bij de beste juweliers wereldwijd.

Amsterdamse roots

Het leven in het vrije Amsterdam zorgt dat het koppel eindeloos creatief kan zijn tijdens het ontwerpen van nieuwe juwelen. De prototypes worden ook nog altijd met de hand gemaakt door master modelmakers; dat liever dan het gebruik van de computer of een 3d-printer. Natascha: “Het detail en de precisie die voortkomen uit handwerk is, als je het mij vraagt, wat kwalitatieve juwelen nodig hebben. het productieproces kost meer tijd, maar de kwaliteit en afwerking zijn het zonder twijfel helemaal waard. Daarnaast werken we met de beste goudsmeden in italië, waardoor we bijna maandelijks een nieuw juweel kunnen ontwerpen.”

Born on the catwalk, worn in the city

Tirisi’s doel is om elke outfit van de moderne, self purchasing vrouw een extra touch te geven. Om bij elke lifestyle aan te kunnen sluiten zijn twee lijnen gecreëerd: Tirisi Moda en Tirisi Jewelry. Tirisi Moda, de fashionable lijn, combineert achttien karaats goud met sterling silver, leer en levendige kleuren. De Tirisi Jewelry lijn bevat op haar beurt stijlvolle, chique juwelen vervaardigd in achttien karaats goud gecombineerd met diamant en/of edelstenen. Een iconische lijn binnen Tirisi Jewelry is de Milano collectie: tijdloos, klassiek, fashionable en wereldwijd een bestseller. De vormen in deze lijn zijn zoals alle juwelen gebaseerd op ronde, vrouwelijke vormen.

www.tirisi.com

Lees ook: Actrice Amy Adams droeg prachtige witgouden “Magicien de Cartier” juwelen tijdens Screen Actors Guild Awards