Hét Culinaire Event van de zomer

Op 21, 22 en 23 juli organiseert restaurant het Bosch voor het derde opvolgende jaar haar ‘eigen’ culinaire muziek event waar ‘Chill & Groove muziek’ centraal staat in een relaxte en luxe setting op de unieke Waterfront locatie.

De waterfront wordt weer geheel ingericht als Chill-Out locatie met cool meubilair waaronder lekkere loungebanken en ligbedden, een DJ-booth, een podium voor de Dj’s met artiesten én een theaterkeuken voor de Meesterkoks. Gasten worden ondergedompeld in een relaxte wereld waar muziek en de culinaire heerlijkheden samenkomen op een unieke plek in Amsterdam.

WATERFRONT CHILL & GROOVE

Een muzikale line up met Dj’s, artiesten en acts. De lekkere beats van chill-, soulfull- en deep house zorgen er zeker voor dat het lekker dansen wordt.

Tijdens dit weekeinde word in de open keuken een 8-gangen ‘Swinging Menu’ live on site gekookt door meesterkoks en sterrenchefs, waaronder Willem-Pieter van Dreumel, Onno Kokmeijer**, Ferry van Houten, Julius Jaspers en Wessel Ruijmgaart.

Het ‘Chill&Groove’ MENU 2017:

Mousse van foie gras met gekonfijte framboos een vinaigrette
Willem-Pieter van Dreumel / Het Bosch

Vegetarische ‘slider’ met rode biet
Julius jaspers / Julius Bar & Grill

Cheviche van zeebaars en artisjok
Wessel Ruijmgaart / de Kersentuin

Brandade van krab met inktvismayo
Willem-Pieter van Dreumel / het Bosch

Curry met groentjes en boerderijkip
Julius Jaspers / HappyHappyJoyJoy

Waterzooi van paling en waterkers
Onno Kokmeijer / Ciel Bleu (hotel Okura)

Beemster lamsschouder en navarin
Wessel Ruijmgaart / de Kersentuin

Amandeltartelette met cheescake en aardbei
Onno Kokmeijer / de Serre (hotel Okura)

Op het gehele terrein staan er verschillende bars voor de gasten klaar! Er is een mooie Gin-tonic – één van onze specialiteiten, heerlijke Champagnes en Vinites schenkt een groot assortiment aan wijnen, zodat het ook nog een leuke proeverij gaat worden…

Met de combinatie van het prachtige water, de omgeving, de muziek en het zorgt het Bosch ook dit jaar weer voor een buitengewone sfeer en ambiance, waarbij de vergelijking naar bijvoorbeeld St. Tropez en Ibiza snel gemaakt wordt. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om met eigen boot te komen.

Line-Up 2017

Elke jaar is er weer een spectaculair entertainmentprogramma. De line-up voor 2017 worden gevormd door de volgende artiesten:

DJ’S o.a. Ike SoFunky, Alan Luna, Michel Heije, VeryFerry, Randy van Velde, Gerard Ekdom, Matthijs Buur, Ron V. Live acts o.a. Cécé Noir (sax), Pirat (Harmonica!), Laurens hagens (zang), Alain Caron (percussie). Luister ook naar Radio Decibel, die, i.s.m. Het Bosch Waterfront Radio, ons programma live uit gaat zenden.

KOM MET DE BOOT!

Onze moderne jachthaven laat niets te wensen over en heeft mooie ligplaatsen gereserveerd voor bezoekers van Waterfront Chill&Groove. Kom je met je eigen boot? Laat het even weten met een email voor een gereserveerde ligplaats. Een ligplaats ‘in’ het evenement, aan een speciale aanlegsteiger, kost €100 voor een boot tot 10 meter lengte.

Zie voor updates de Facebook pagina van restaurant het Bosch.

Wanneer?

• Vrijdag 21 juli 19:00-24:00uur
• Zaterdag 22 juli 19:00-24:00uur
• Zondag 23 juli 15:00-22:00uur

Friday Kick Off €125
Inclusief entree, 8-gangen menu en open bar arrangement
voor de gehele avond.

Regular ticket €65
Inclusief entree en het 8-gangen menu

VIP ticket €90
Inclusief entree, Champagne-ontvangst, 8-gangen menu en private table op het VIP deck met table service

SPECIALE AANBIEDING VOOR GROEPEN: events@hetbosch.com

Tickets: ticketshop