Op zoek naar een inspirerende omgeving voor een meeting of event midden in het culturele hart van Amsterdam? Het high end luxury lifestyle hotel, het Conservatorium hotel heeft een aantal bijzondere package deals samengesteld voor haar zakelijke gasten. De Inspirational Packages; Discover Amsterdam, Wellness in the City en Inspired by Art zijn op maat gemaakt en bieden gasten een aantal bijzondere ervaringen buiten de vergaderruimtes om. Vanaf vandaag introduceert het hotel de onderstaande packages.

1. Discover Amsterdam

Ontdek de stad Amsterdam voor, na of tijdens de meeting. Gasten worden welkom geheten met typisch Hollandse pastries in de vergaderruimte. Daarnaast bestaat het pakket uit een lunch vol met Hollandse verrassingen, een boek over Amsterdam voor alle aanwezigen en de keuze uit een fiets of wandelroute door het centrum van Amsterdam. De vergaderruimte is gevuld met de meest prachtige Hollandse bloemen van lokaal gerenommeerde bloemist Menno Kroon.

Lees ookPureview: Slapen in The Conservatorium Hotel. Eten bij Taiko Asian Restaurant

2. Wellness in the City

De Wellness in the City package combineert wellness met een succesvolle meeting. Er is een gezond menu samengesteld van lichte maaltijden, kruidenthee, verse sappen en energieke dranken. Tijdens de pauze of na afloop van de meeting zal een spa specialist een stoelmassage verzorgen of is er de mogelijkheid om een korte power training te volgen in de gym begeleid door een personal trainer. Na afloop van de meeting kunnen de gasten een introductie tot mindfullness bijwonen of een bootcampsessie ondergaan in het Vondelpark of de Akasha Gym.

3. Inspired by Art

Het hotel is omringd door de beste musea uit het land. Vooraf of na de meeting kunnen gasten genieten van een bijzondere tour door het Van Gogh museum of een guided architecturale tour door de stad. De dag kan worden afgesloten met een speciale ‘Van Gogh’ cocktail in de Tunes Bar. Alle aanwezigen ontvangen een boek cadeau met het werk van Van Gogh als souvenir.

De vergaderruimtes van het Conservatorium hotel hebben een prominente plaats in het hotel en zijn onderdeel van de karakteristieke, sfeervolle lobby.

Om een reservering te maken klik hier.