Het Rotterdamse familiebedrijf Van den Assem opent medio augustus een gloednieuwe winkel. Het nieuwe filiaal van Van den Assem zal geopend worden op het luxueuze en gezellige Gelderlandplein te Amsterdam. De winkel aan het centrale plein zal met een oppervlakte van circa 390 m2 een van de grotere filialen worden van Van den Assem. Net als bij de huidige filialen van Van den Assem, zal ook in de nieuwe winkel op het Gelderlandplein gastvrijheid, behulpzaamheid en betrokkenheid centraal staan.

Hoewel we van oorsprong een Rotterdams bedrijf zijn, zien we onze klantgroep steeds groter worden in Amsterdam. Het was dan ook een grote wens om hier een winkel te openen, zodat onze klant wat dichter bij huis kan shoppen en de (winkel)beleving kan ervaren. We zijn ontzettend trots op onze nieuwe winkel.” Aldus, Directeur-eigenaar Berry van den Assem.

Filliaal Aert van Nesstraat, Rotterdam

Van den Assem, een high-end schoenenwinkel gedreven door passie, zal ook in hun nieuwe filiaal een zeer uitgebreide collectie dames-, heren- en kinderschoenen, tassen en accessoires aanbieden. Je kunt hierbij denken aan merken als Santoni, Magnanni, UGG, Marc Cain, Tod’s, Hogan en Van Bommel. Op dit moment wordt de winkel verbouwd en naar verwachting zal de nieuwe winkel in de week van 14 augustus geopend worden.

We hebben bewust gekozen voor het Gelderlandplein als locatie voor onze twintigste winkel. Het Gelderlandplein heeft de afgelopen jaren een mooie ontwikkeling doorgemaakt. De beleving in het winkelcentrum sluit naadloos aan bij onze visie.” Aldus, Berry van den Assem

Waar de winkel zich precies bevindt kun je hier vinden:

http://www.gelderlandplein.nl/shops-restaurants/shops/coming-soon/van-den-assem/?lang=nl

Het Rotterdamse familiebedrijf Van den Assem kent een lange geschiedenis. In 1910 werd de eerste Van den Assem-winkel geopend door Lambertus van den Assem op de Rotterdamse Kruiskade. Nu, ruim 100 jaar en drie generaties later, telt het bedrijf maar liefst 180 medewerkers, negentien winkels en daar komt medio augustus het twintigste filiaal bij! Naast de fysieke winkels heeft Van den Assem ook twee webshops, assem.nl en shoeclub.nl.

Filliaal Aert van Nesstraat, Rotterdam