Of het nu de laatste telefoon is met bijna onzichtbare randen, een smartwatch met klassiek ontwerp, een speaker gemaakt van de uitlaat van een 911 of een TV die perfect in uw interieur past. Deze 4 gadgets zijn bijna onmogelijk om niet te willen hebben.


01. Ontdek nieuwe mogelijkheden

Samsung introduceert met de Galaxy S8 en S8+ smartphones die verder gaan waar traditionele smartphones stoppen. De introductie van meerdere diensten en apps verlegt grenzen en maakt de smartphone-ervaring extra intens. Het Infinity Display zorgt niet alleen voor een verbluffend meeslepende kijkervaring, maar ook voor een nieuwe dimensie aan mogelijkheden en gemak. De Galaxy S8 en S8+ zijn beschikbaar met een 5,8 inch en 6,2 inch Super AMOLED display. Het Infinity Display en randloze design zorgen samen voor een glad scherm zonder knoppen en hoeken.

Samsung.nl

Galaxy S8 € 719,-  /  Galaxy S8+ € 845,-

02. Montblanc Summit Smartwatch

De Montblanc Summit is een smartwatch met moderne technieken en een klassiek design. Een ideale combinatie als je op zoek bent naar een horloge voor zowel werk als sportieve activiteiten. Voor het technische aspect is het traditionele horlogemerk een samenwerking aangegaan met Google. Het luxe smartwatch draait dan ook op Android Wear 2.0 met uitgebreide app mogelijkheden.

Montblanc.com

Vanaf € 895,-

03. 911 speaker

De High-end Bluetooth Speaker gemaakt van de originele uitlaat van de 911 GT3. Hoogwaardige materialen worden gecombineerd met een exclusief design. De aluminium behuizing heeft een open design en omhult de duo speaker setup. Zowel Bluetooth 4.0 als apt-X technologie worden ondersteund. De batterijduur van 24 uur zorgt ervoor dat u langdurig kunt genieten van uw favoriete muziek.

Porsche-Shop.nl

€ 512,-

04. Samsung The Frame

De Samsung design-TV The Frame is een kunstwerk voor op de muur. Naast het vertrouwde UHD- en HDR kijkervaring is The Frame een schilderij of een familiefoto voor in je huiskamer. The Frame beschikt over meer dan honderd kunstwerken van verschillende artiesten. Daarnaast kun je The Frame verder personaliseren naar bijvoorbeeld kleur en type lijst, zodat het past in elk interieur.

Samsung.nl 

Vanaf € 2.399

Lees ook: Bang & Olufsen’s BeoLab 50: Krachtige uitmuntendheid en een perfecte balans