Met de koude winterdagen voor de deur zijn er weer genoeg kansen om cadeaus te geven óf te ontvangen. Parfums blijven hiervoor een geweldige keuze. Hierbij geven we je alvast een duw in de juiste richting met vijf parfums waar zeker een geschikte geur tussen moet zitten voor de man die je in gedachte hebt.

01. ABSOLUTE VERTOLKING VAN OUD

De Tom Ford Private Blend Oud Collectie is een reis die de vele fascinerende en sensuele facetten van Oud verkent. Tom Ford presenteert een nieuwe geur die onderdeel is van deze best verkochte geurcollectie; een baanbrekende compositie van exotische houtsoorten en kruiden die als een absolute vertolking van Oud worden beschouwd. De nieuwe geur – Oud Minérale, is geïnspireerd op Tom Ford’s fascinatie voor Oud.
50ml € 199,00.

02. WELKOM IN DE GENTLEMEN’S CLUB

Al meer dan 100 jaar maakt Montblanc blijvende en essentiële accessoires zoals schrijfwaren, horloges en lederen producten. In 2011 is een nieuw hoofdstuk geopend in de geschiedenis van het huis met de lancering van de Legend geur. Het nieuwe Montblanc Legend Night is geïnspireerd op de Gentlemen’s Club, een plaats waar iconen elkaar ontmoeten, een plek met high-end elegantie. De samenstelling is een aantrekkelijke houtachtige geur, ultra mannelijk en vrij van enige vorm van negativiteit.
50ml € 52,00.

03. EEN NIEUWE HORIZON

Colonia Pura kan bogen op een edele traditie van raffinement en stijl. Net als de oorspronkelijke geur Colonia d’Acqua di Parma legt ook het nieuwe Colonia Pura de vreugde, warmte en verfijning van de Italiaanse levensstijl vast. Deze exclusieve mannengeur is ontworpen voor de elegante moderne man die raffinement uitstraalt. Colonia Pura gaat uit van een nieuwe energie en een luchtigere benadering van frisheid.
50ml € 83,00

04. SOPHISTICATED SFEREN

De nieuwe geur YVRA 1958 L’Essence de Présence lonkt naar klassieke Europese parfums. L’Essence de Présence roept met zijn houtachtige- en aromatische ingrediënten als patchoeli, cederen exotisch guaiac-hout een mysterieuze, sophisticated sfeer op. YVRA 1958 L’Essence de Présence wil een alternatief bieden in een wereld die wordt gedomineerd door geuren waarvan de synthetische agressie eerder leidt tot een overhaast afscheid dan een onstuimige omhelzing.

herenparfums - Pure Luxe

05. ALLEDAAGSE LUXE

Coach for Men is energiek, zelfbewust en ‘cool’. De geur heeft een New Yorkse houding, een Amerikaanse authenticiteit. Het vangt alles waar Coach voor staat; vasthoudendheid en geaardheid, gecombineerd met een moderne geest van jeugdige mogelijkheid, levendige optimisme en vrijheid. De geur symboliseert de geest van Coach; een alledaagse luxe, een handtekening die een langdurige indruk achterlaat.
60ml € 55.