In Amsterdam liggen veel pareltjes verborgen. De stad herbergt een aantal magnifieke panden en met de vele transformatieprojecten blijft niets meer onaangeraakt. Op een goede manier – de traditionele herenhuizen en grachtenpanden worden in hun eer hersteld en wat er achter de gevels schuil gaat is vaak ongelooflijk. Dit appartement op de vierde verdieping van een complex gelegen in het Museumkwartier is precies zo’n voorbeeld.

Apartment 15

De loft – genaamd Apartment 15 – is onderdeel van Depot Zuid en ligt op de vierde verdieping. De woonruimte bestrijkt maar liefst 232 vierkante meter en is zeer praktisch ingedeeld. Mede door de enorme diepte van het appartement kan er een woonruimte gecreëerd worden die enorm veel leefruimte biedt. Zo is er een open woonkeuken te vinden van maar liefst 100 vierkante meter.

 

Apartment 15 heeft drie slaapkamers en twee badkamers. Daarnaast kun je genieten van de Amsterdamse buitenlucht op een terras van circa 20 vierkante meter dat de volledige breedte van het appartement bestrijkt. De hoogte van het plafond verschilt van 2,85 meter tot 3 meter – dit vanwege een verschil in afwerking tussen de balken. Apartment 15 is een onderdeel van het transformatieproject Depot Zuid. 

apartment 15 depot Zuid Pure Luxe

Transformatieproject Depot Zuid

Mede door dit project wordt het appartement – als alle anderen in dit monumentale gebouw – voorzien van de meest hoogwaardige aspecten. De keukens en het sanitair zijn geselecteerd door DIS Studio. Deze studio heeft jarenlange ervaring in het inrichten van woningen en panden van een hogere klasse. Verwacht een mix van strakke lijnen en contrasterende materialen in deze facetten van de loft.

apartment 15 depot Zuid Pure Luxe

Het appartement staat sinds enkele dagen op Funda voor een prijs van €2.850.000. Een prijs voor een enorm luxe woning midden in de stad Amsterdam – volledig vernieuwd en gemoderniseerd. Apartment 15 is absoluut een lust voor het oog. Een leuk detail: de ondergrondse parkeergarage van het complex heeft een lift waarmee je met een druk op de knop middenin je kamer staat – je hoeft dus geen trappen te lopen.

Bron: Funda