Het klopt dat Sinterklaas nog in ’t land is, maar toch is Bentley al verder aan het kijken. Met hun Bentley Collection willen ze de consument verrassen. Mocht je nog op zoek zijn naar een goed cadeau voor je vrouw, dochter, zoon of moeder, dan ben je bij de Bentley Collection aan het juiste adres. Alle producten zijn zorgvuldig geselecteerd en uiteraard gemaakt volgens de hoge kwaliteitsstandaard die men bij Bentley hanteert.

The Bentley Collection

Wanneer het merk Bentley z’n naam ergens aan verbindt mogen we ervan uit gaan dat het een goed product is. De auto’s zijn van een ongekende klasse, dus de kerstcadeaus van Bentley zullen dat ook zijn toch? De volledige collectie bestaat uit one-of-a-kind producten. We vinden er bijvoorbeeld kledingstukken in terug, maar ook zeer luxueus afgewerkte accessoires.

kerstcadeaus van de bentley collection Pure Luxe

Zo vinden we er een luxe koffer terug geïnspireerd door de lijnen van de Bentley wings, maar ook handschoenen gemaakt in een zogenaamde diamond cut. Voor de vrouwen is er een verscheidenheid aan handtassen te krijgen. Daarnaast heeft het merk uiteraard voor de winterdagen ook een set van een muts en een shawl. De kinderen worden ook niet vergeten: een op afstand bestuurbare Bentley Continental GT3 en een houten garage om mee te spelen zijn het perfecte cadeau voor de kleine Bentley liefhebber.

kerstcadeaus van de bentley collection Pure Luxe

Kortom, mocht je fan zijn van dit prachtige automerk, dan moet je beslist eens gaan shoppen in de Bentley Collection. Het aanbod is enorm divers en we durven met enige zekerheid te zeggen dat er voor iedereen wel iets tussen zal zitten. Ga er maar van uit dat de producten stuk voor stuk zeer gedetailleerd zijn en goed zijn afgewerkt. Anders zou Bentley, Bentley niet zijn. Waar is jouw oog op gevallen in deze Bentley Collection?

Bron: Luxatic