Wonen in Amsterdam is niet goedkoop, dat is algemeen bekend. Het kost vaak een godsvermogen om er te wonen – als je al een plek vindt. De meeste woningen, zeker in ’t centrum, ontstijgen de miljoen-grens met ’t grootste gemak. Het is dus niet alledaags dat je een woning vindt met dezelfde eigenschappen als dit city penthouse op de Kerkstraat. Het is een appartement als onderdeel van het Kerkstraat project van DSTRCT.

DSTRCT Kerkstraat 60

Het K60 project van DSTRCT is volledig gericht op het bewoonbaar maken van de Kerkstraat in hartje Amsterdam. Binnen dit project vinden we woningen van alle formaten en prijsklassen. Dit exceptionele city penthouse is een perfect voorbeeld van de enorm hoge kwaliteit die DSTRCT wil waarborgen met hun projecten. Het penthouse bevindt zich op de bovenste verdieping van een groot pand aan de Kerkstraat.

DSTRCT Kerkstraat 60 appartement city penthouse Pure Luxe

Voor een prijs van €790.000 heb je een woonruimte van 74m2, welke voorzien is van alle luxe die je maar kunt indenken. Het appartement is volledig ingericht met witte kleuren en een open structuur. Deze aanpak is bijvoorbeeld terug te vinden in de trapconstructie in de woonkamer, maar ook terug te zien in de balkenstructuur in het plafond – welke gewoon zichtbaar is. De lichte inrichting maakt dat je een enorm ruimtelijk gevoel krijgt bij het binnenstappen in dit luxe appartement.

Indeling van het city penthouse

Binnenin de woning vinden we twee slaapkamers, een badkamer, een op maat gemaakte keuken en een inboedel die bij de prijs zit inbegrepen. Het is dus een appartement dat direct betrokken kan worden – en dat is beslist geen straf wanneer we de fotografie bekijken. DSTRCT Kerkstraat 60 is een perfect voorbeeld van de verborgen pareltjes die terug te vinden zijn in het centrum van Amsterdam. Het appartement is geweldig afgewerkt en de inrichting is uitermate gebalanceerd, mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met the Collective Studio. 

DSTRCT Kerkstraat 60 appartement city penthouse Pure Luxe

Wat ons betreft is DSTRCT Kerkstraat 60 een perfecte plek om in alle rust te genieten. Het appartement heeft alles wat je wilt en dit op de best mogelijk manier. De indeling is zo praktisch mogelijk gehouden, zodat iedere ruimte optimaal benut is. Precies wat je zoekt in een drukke stad als deze. Op een lekkere zomerdag kun je zelfs even genieten op ’t balkon – er is dus weinig waar ’t aan ontbreekt in dit appartement. Bekijk de foto’s en oordeel zelf.

Bron: DSTRCT