Een goede boot of een luxe jacht is altijd welkom. Niets is zo lekker als met een stralende zon aan de hemel lekker te kabbelen op ’t water. Met de constant evoluerende techniek is ook de markt voor boten niet langer zoals we gewend zijn. Concepten worden op de meest futuristische wijze in elkaar gestoken en daar zijn we blij om. Dit EVO 43 HT jacht is het perfecte voorbeeld. Designed door ontwerper Valerio Rivellini en ongelooflijk innovatief in elkaar gezet.

EVO 43 HT jacht

Normaliter kennen we jachten in een vorm zoals we allen gewend zijn. Dit EVO 43 HT jacht is alles behalve traditioneel. Los van het feit dat dit jacht er enorm goed uitziet, is het verre van wat je ziet op ’t eerste oog. Het jacht heeft een lengte van 13 meter en biedt comfort, maar ook snelheid. Wat het zo bijzonder maakt is de zogenaamde ‘Xtension’ functie. Een optie die met een druk op je smartphone te bedienen is en die er voor zorgt dat de ruimte aan boord met maar liefst 40%(!) toeneemt.

EVO 43 HT jacht Pure Luxe

Door de veelzijdige meubelstukken, het multifunctionele oppervlaktesysteem en de extra oppervlakte is het jacht volledig naar wens in te delen. Zo ontstaat er op ’t achterdek een jetski-lift, een duikplatform en een ladder om na een frisse duik weer uit ’t water te komen. Aan boord vinden we een interieur dat bestaat uit een combinatie van leder, glas en hout. Een aspect dat de boot een zeer luxueuze uitstraling geeft.

EVO 43 HT jacht Pure Luxe

Daarnaast is er aan boord plek voor twee slsaapkamers, een full-size douch en een bergruimte. Voor gezelligheid en een hapje eten is er een speciale leefplek gecreëerd. Door de futuristische insteek worden de meeste aspecten aan boord van dit jacht bestuurd met behulp van je smartphone of tablet. Het EVO 43 HT jacht wordt aangedreven door twee Volvo Penta IPS 600 motoren die gezamenlijk 870pk leveren. Hiermee bereik je een topsnelheid van 38 knopen en kun je 300 nautical miles varen.

Het futuristische design van deze boot doen een beetje denken aan transformer-achtige concepten. Het zal de toekomst zijn van inrichting én exterieur van jachten. Wij zouden niet klagen om hier in de zomer enkele uren mee door te brengen. Oordeel maar na het bekijken van de foto’s. In Nederland kun je met interesse terecht bij Orange Yachting – zij vertegenwoordigen onder andere EVO Yachts.

Bron: Luxatic