Als het aankomt op stijlvol omgaan met geluid, dan ben je bij Bang & Olufsen aan het juiste adres. Het merk staat al sinds jaar en dag bekend om hun minimalistische benadering van diverse geluidsapparatuur. Deze iconische stijl zorgt er voor dat je met een product van Bang & Olufsen vrijwel altijd stijlvol voor de dag komt. Met hun twee nieuwe koptelefoons – de H8i en H9i – is dit niet anders. De flagship headphones hebben een make-over gekregen. We kunnen niet anders dan zeggen dat deze beslist geslaagd is.

Bang & Olufsen H8i en H9i

Deze nieuwe koptelefoons zijn weer een verlengstuk van de wens om stijlvolle, minimalistische producten te produceren. Duidelijk wordt meteen dat het om een Bang & Olufsen product gaat en er gebruik is gemaakt van hoogwaardig materiaal en luxe afwerking. De koptelefoons zullen worden geleverd in een matte afwerking. Deze kan zowel zwarte tinten hebben als naturel tinten. Beiden zien er zeer strak uit.

de nieuwe Bang & Olufsen H8i en H9i koptelefoons Pure Luxe

De koptelefoons bestaan uit een solide hoofdband, een aluminium behuizing en een lederen afwerking rondom. Deze wordt gekenmerkt door hoogwaardig stiksel, weer een detail dat toont met welke kwaliteit we te maken hebben. Uiteraard zijn het wireless headphones dus van kabels heb je hier geen last. De oorstukken hebben ook een aluminium behuizing, welke aan de binnenzijde bestaat uit kalfsleer en memory foam om je ’t optimale comfort te bieden.

de nieuwe Bang & Olufsen H8i en H9i koptelefoons Pure Luxe

In de H9i vinden we enkele innovaties zoals een verbeterde touchscreen op de buitenkant. De versterkte en hervormde mono-arm geeft samen met de aangepaste oorstukken een nieuwe look aan de koptelefoon en daarnaast heeft Bang & Olufsen eveneens de noise-cancellation verbeterd. Al met al is de H9i een geperfectioneerd ontwerp geworden. Als kers op de taart zorgt de proximity sensor ervoor dat je muziek automatisch gepauzeerd wordt wanneer je de koptelefoon afzet.

de nieuwe Bang & Olufsen H8i en H9i koptelefoons Pure Luxe

Het kleinere broertje, de H8i heeft eveneens een verbeterde vorm gekregen. Ook hier is de mono-arm onder handen genomen om een minimalistische uitstraling te krijgen en zijn de oorstukken opnieuw ontworpen voor een verbeterde stroomlijn. Beide oorstukken herbergen bedieningselementen om ’t gemak te verhogen. Al met al zijn deze nieuwe koptelefoons weer naar een hoger level getild door het merk. De prijzen voor beiden koptelefoons liggen op €350 voor de H8i en ongeveer €450 voor de H9i.

de nieuwe Bang & Olufsen H8i en H9i koptelefoons Pure Luxe

Bron: Luxatic