De nieuwe 8-serie van BMW wordt het nieuwe vlaggenschip van ’t Duitse automerk. Er zijn een aantal foto’s de wereld in gestuurd door het merk waarin het een en ander te zien is van de nieuwe BMW 8-serie, maar deze nog steeds in camouflage is gehuld. Het is voor BMW pas de tweede generatie van dit model, dus de verwachtingen zijn hooggespannen.

BMW 8-serie

Deze nieuwe 8-serie zal geproduceerd worden in vier verschillende modellen. Zo zal er naast de 8-serie Coupé, een Cabrio, een M8 en een GTE worden ontwikkeld. Het wordt verwacht dat de eerste (de Coupé dus), z’n opwachting zal maken tijdens de Autoshow van Genève. BMW belooft ons dat de 8-serie werkelijk ieder model in hun huidige aanbod zal overtreffen. Dit gaat dan voornamelijk om luxe, uitstraling en innovaties.

bmw 8-serie coupé onthulling auto Pure Luxe

Naar verluid zal het productiemodel veel overeenkomsten hebben met de conceptversie die eerder al werd geïntroduceerd. Wij zijn zeer benieuwd. Door het categoriseren van de 8-serie als ultieme topmodel heeft BMW zichzelf in ieder geval de verplichting opgelegd om werkelijk alles uit de kast te trekken. Het is nog maar de vraag of de verwachtingen niet te hoog gespannen zijn hierdoor.

bmw 8-serie coupé onthulling auto Pure Luxe bmw 8-serie coupé onthulling auto Pure Luxe bmw 8-serie coupé onthulling auto Pure Luxe bmw 8-serie coupé onthulling auto Pure Luxe