Ex-topvoetballer Frank Rijkaard heeft een aardige klapper weten te maken op de huizenmarkt. Hij was namelijk de trotse bezitter van een riant pand aan de Apollolaan, te Amsterdam. Het huis heeft ‘ie inmiddels verkocht en die verkoop heeft hem een aardig zakcentje opgeleverd. De verkoopprijs van z’n huis was namelijk meer dan het dubbele dan het bedrag dat de eens zo grote voetballer ervoor neer heeft gelegd.

Frank Rijkaard verkoopt z’n ruime villa voor 8,5 miljoen

Het huis aan de Koningslaan werd ooit door Rijkaard gekocht voor een bedrag van 3,75 miljoen euro. Het schijnt nu dus verkocht te zijn voor een bedrag dat daar ver boven ligt. De nieuwe eigenaar heeft namelijk een bedrag van maar liefst €8.500.000 neer moeten tellen voor deze woning. Juist ja, 8,5 miljoen euro, dat is 4,75 miljoen euro meer dan wat de ex-prof er voor betaalde. Naar het schijnt heeft Rijkaard er destijds een hypotheek van zo’n 3 miljoen euro op laten vestigen.

huis Frank Rijkaard Amsterdam Koningslaan Pure Luxe

Een aardig bedrag, maar daar krijg je dan ook een aardig stulpje voor terug. Het huis heeft maar liefst 542 vierkante meter aan oppervlak. Uitgerust met 11 kamers, een sauna en een riante achtertuin kun je hier op z’n zachts gezegd aardig vertoeven. Naast deze overload aan ruimte is er ook gedacht aan een mooi wagenpark. Er is plaats voor drie bolides, dus ook hier kom je niets te kort.

huis Frank Rijkaard Amsterdam Koningslaan Pure Luxe huis Frank Rijkaard Amsterdam Koningslaan Pure Luxe huis Frank Rijkaard Amsterdam Koningslaan Pure Luxe huis Frank Rijkaard Amsterdam Koningslaan Pure Luxe

Bron: Bekendeburen