We zitten nog steeds middenin het wintersportseizoen. Dit betekent dat er in de wintersportgebieden nog genoeg activiteit te vinden is. Zo staat dit weekend in ’t teken van de legendarische Hahnekamm-race in Kitzbühel. Deze ski-race trekt ieder jaar veel bekijks en daar hebben Mastercard en Uber handig op ingespeeld. Je kunt namelijk per helikopter naar de race toe vliegen. Het enige wat je hoeft te doen is de helikopter bestellen in de Uber-app.

Uber helikopter naar Kitzbühel en de Hahnenkamm-ski race

Mastercard en Uber willen het ultieme wintersport-evenement dichter naar jou toebrengen door je te vervoeren per helikopter. De Hahnenkamm-ski race is een event wat werkelijk de top van de wintersport bij elkaar brengt. De helikopter wordt ingezet voor sterren en VIP’s, maar ook de ‘gewone’ man kan dit weekend de helikopter bestellen. Door de samenwerking met Mastercard, is de vlucht volledig cashless te boeken.

Wanneer je boekt wordt er een UberBLACK naar je toe gestuurd welke je vervolgens naar de helikopter brengt. De helikopter kan tot vijf mensen tegelijk meenemen. Deze mogen allemaal tien kilogram aan handbagage bij zich hebben. De vlucht (vanaf München) duurt zo’n 60 minuten en gaat tot St. Johann. Vervolgens zul je met een UberX naar het evenement worden gebracht. Mocht je dus op zoek zijn naar een one-off experience, dan raden we je beslist zo’n helikoptervlucht aan.