Een groot, luxe huis is niet altijd een garantie voor verkoop. Ondanks het feit dat er genoeg mensen zijn met een hele dikke portemonnee, is de verkoop van je villa die miljoenen moet kosten nou niet bepaald een ‘peulenschilletje’. Ja, de miljonairs van deze tijd kunnen zonder blikken of blozen enkele miljoenen uitgeven aan de koop van een huis. Nee, dat betekent niet dat ze zomaar ieder willekeurig huis willen kopen. Met veel geld, komt een groot pakket aan eisen. Een huis dat daar niet aan voldoet wordt dus niet zo snel gekocht. Zo blijkt ook uit de recentelijke annulering van Reinout Oerlemans. De Nederlandse TV-producent en acteur heeft zijn villa in Laren namelijk uit de verkoop gehaald.

De tweede annulering voor meneer Oerlemans

De villa in Laren stond in eerste instantie te koop voor iets minder dan €9.000.000. Een bedrag dat niet geheel onbehoorlijk lijkt gezien het oppervlak en alle weelde die je er voor terugkrijgt. Toch werd de vraagprijs al gauw naar beneden bijgesteld en was het uiteindelijke bedrag een schappelijke €7.350.000. Zelfs na die fikse korting werd het huis niet verkocht – wat hem deed besluiten om ’t landgoed uiteindelijk maar van verkoop te ontzien.

Nederlandse TV-producent Reinout Oerlemans haalt z'n villa in Laren uit de verkoop Pure Luxe

 

Naar het schijnt betaalde Oerlemans in 2006 zo’n €5.670.000 voor het huis. Mocht hij het huis hebben verkocht had ‘ie er dus een – op z’n zachts gezegd – aardige cent mee kunnen verdienen.

Nederlandse TV-producent Reinout Oerlemans haalt z'n villa in Laren uit de verkoop Pure Luxe

Wat we missen

Nu het huis uit de verkoop is, kunnen we met enige zekerheid zeggen dat we een aardig luxe onderkomen voor onze neus zien verdwijnen. Het ruim zeven miljoen kostende landgoed biedt maar liefst 762 vierkante meter woonoppervlak. Een aardige playground voor volwassenen (en kinderen uiteraard). Er is een totaal aan 27 kamers aanwezig, waaronder negen slaapkamers en acht badkamers.

Nederlandse TV-producent Reinout Oerlemans haalt z'n villa in Laren uit de verkoop Pure Luxe

Naast deze ‘standaard’ uitrusting is er ook gedacht aan de ontspanning. Een buitenzwembad, tennisbaan én bioscoopruimte zijn hier enkele voorbeelden van. Mocht je hulp behoeven, dan is er ook nog een personeelswoning van zo’n kleine 100 vierkante meter aanwezig. Helaas, niet meer te kopen dus. Al zal Reinout Oerlemans vast wel open doen wanneer je met ruim zeven miljoen aanbelt.

 

Bron: Bekendeburen