Over enkele dagen is het weer tijd voor de meest romantische dag van het jaar (als we de kalender mogen geloven). Valentijnsdag staat voor de deur, dus het wordt weer uitpakken voor je geliefde. Natuurlijk mag je ook uitpakken op andere dagen in het jaar (graag zelfs), maar toch heeft Valentijnsdag iets speciaals. Het is voor veel merken een uitgelezen kans om hun producten opnieuw in de spotlight te zetten. Zo ook het bekende parfummerk Acqua Di Parma. Het van origine Italiaanse merk brengt speciaal voor Valentijnsdag deze twee bekende geuren ten tonele. Colonia voor hem en Peonia Nobile voor haar.

Acqua Di Parma

Het merk dat z’n oorsprong vindt in het Italiaanse Parma heeft inmiddels al meer dan 100 jaar ervaring in de parfum-branche. Acqua Di Parma is geniet grote bekendheid in de luxebranche. Mede vanwege de hoge kwaliteit van hun producten en de klassieke uitstraling van het merk. Sinds 2001 is het merk onderdeel van de LVMH group. Deze group van luxemerken bestaat ook onder andere uit Givenchy, Tag Heuer, Zenith en Dom Pérignon. We mogen dus rustig stellen dat het merk een stabiele positie heeft verworven binnen de markt van luxe producten en diensten.

acqua di parma parfum valentijnsdag Pure Luxe

De parfums van Acqua Di Parma zijn zeer gewild. Volgens velen is het een van de weinige merken die nog daadwerkelijk een eigen identiteit weet te vermengen in hun geuren – wat ons betreft een doorslaggevende factor voor het succes. Met deze twee geuren wordt er langzaamaan vooruit gekeken naar beter weer en frissere geuren. Zowel Colonia als Peonia Nobile draagt de gebruikelijke ‘Acqua’ identiteit. Het zijn dé geuren voor de man of vrouw die zich associeert met de stijlvolle, adelijke kenmerken van het merk.

Colonia voor hem

Colonia draagt de geur van zon in zich – het geurige Italiaanse landschap komt tot z’n recht in deze parfum. Het is een van de meest essentiële, kenmerkende geuren die Acqua Di Parma over een periode van ruim een eeuw heeft geproduceerd. De geur krijgt zijn rijke body door de combinatie van Citroen, Bergamot en Sinaasappel. Een geur die al in 1916 een sterke voet aan grond wist te krijgen en nu – meer dan 100 jaar later – nog steeds van grote klasse blijkt te zijn.

acqua di parma parfum valentijnsdag Pure Luxe

Peonia Nobile voor haar

Deze damesgeur wordt geassocieerd met de pioenroos. Het is de luchtige, frisse en licht fruitige geur die de dames omtovert tot een en al schoonheid. Met vleugjes van Amber, Patchoelie en Muskus. Deze geur is de absolute verwezenlijking van de flora zoals die door Acqua Di Parma vertaald is. Denk aan de helderheid van Geranium, de zoet noot van Turkse roos en de frisheid van Fresia.

acqua di parma parfum valentijnsdag Pure Luxe