Vanaf komende week heeft Axe een nieuw body-spray in ’t assortiment. Met de geur van old wood en dark vanilla heeft de nieuwe Axe ‘Gold’ alles wat je mag verwachten van de perfecte mannenspray. Deze nieuwe variant van misschien wel ’s werelds bekendste mannen-deo wordt uitgevoerd in een 14 karaats gouden bus ter waarde van €25.000. Een ongekend hoge prijs voor een ongekend Axe product.

Axe Gold; wat een timing

Wat direct opvalt is ’t feit dat deze nieuwe deodorant geïntroduceerd zal worden via de online kanalen van Axe. Om precies te zijn: zondag 1 april gaat de nieuwste deo online op de website van Axe. In de loop van de week zal deze ook gecommuniceerd worden in de Kruidvat. Er zal dan ook een exemplaar te winnen zijn in ’s lands bekendste drogisterijketen. Axe staat erom bekend dat ze wel vaker extravagante dingen doen.

Toch benadrukken ingewijden ons dat het hier beslist niet om een grap gaat. Men dacht eveneens dat het geurtje van leer en koekjes een flauw grapje was, maar dit bleek ook niet zo te zijn. Het is dus een zeer gewaagde poging van Axe om grenzen te verleggen binnen hun eigen productengamma, maar ook binnen de markt van de verzorgingsproducten. Mocht je de gelukkige eigenaar worden van deze deo, dan wordt deze geleverd in een op maat gemaakte koffer, met certificaat en taxatierapport.

De Brand Manager van Axe zegt hierover: ‘We zien in de trends terug dat luxe en succes een belangrijk onderdeel zijn in de levensstijl van jonge mannen. Speciaal voor hen introduceren wij dan ook de gouden bodyspray. Hiermee bieden we ze naast een lekkere geur, ook een uniek en kostbaar product. De deo wil dus niet alleen een functionele rol vervullen, maar ’t moet ook passen binnen een levensstijl.

Wees niet getreurd: voor de persoon die geen €25.000 wil neertellen is er een alternatief. De deodorant zal ook in normale verpakking verkocht worden, voor een prijs van €4,49. Het is dan weliswaar geen gouden deo, maar daar moet je dan ook iets voor over hebben. Vanaf dit weekend is de spectaculaire deo dus te koop op de website van Axe. Daarnaast zal deze vanaf week 15 zal te winnen zijn bij Kruidvat.