Een Bluetooth-speaker is – zeker in zomerse tijden – een zeer welkome gadget. Men heeft graag op eenvoudige wijze wat muziek bij de hand. Toch is ’t nadeel vaak dat de speaker een verminderde geluidskwaliteit heeft. Om niet te zeggen dat het dramatisch is. Bang & Olufsen lost dit probleem voor eens en voor altijd op met de introductie van de Bang & Olufsen BeoPlay Beolit 17 Speaker. 

De stijlvolle Bang & Olufsen BeoPlay Beolit 17 Speaker

Door de speaker uit te rusten met een grote hoeveelheid aan kwaliteitsonderdelen heeft Bang & Olufsen ervoor gezorgd dat men waar dan ook kan genieten van ’t beste geluid. Het grootste aspect van deze speaker is misschien wel ’t design. Dit zit zodanig in elkaar dat ’t de speaker in staat stelt om 360 graden geluid te produceren. Het maakt dus niet uit waar je ligt in ’t park, je hoort het geluid vanaf iedere kant op de best mogelijke manier.

Bang & Olufsen Beoplay Beolit 17 bluetooth speaker Pure Luxe

Met het gebruik van twee versterkte speakers, drie tweeters en een full-range driver wordt er gezorgd voor de beste geluidskwaliteit. Het maakt deze B&O speaker een van de beste mogelijkheden van ’t moment. De speaker is eveneens zeer praktisch ontworpen. Zo is er een lederen strap bevestigd aan de speaker voor ’t draaggemak en is de bovenkant vormgegeven om je telefoon te dragen. Een prima speaker met bovengemiddeld goed geluid. De Beolit 17 zal verkrijgbaar zijn voor $499.

Bang & Olufsen Beoplay Beolit 17 bluetooth speaker Pure Luxe Bang & Olufsen Beoplay Beolit 17 bluetooth speaker Pure Luxe Bang & Olufsen Beoplay Beolit 17 bluetooth speaker Pure Luxe