Wanneer we praten over Bentleys, dan gaat het veelal over de Continental GT. Een van de meest geziene modellen die Bentley heden ten dagen op de openbare wegen weet te brengen. Toch heeft het merk meer lekkers in de aanbieding, waaronder deze Flying Spur Mulliner. Een limousine van ongekende klasse met werkelijk alles erop en eraan. Bij Vd Akker in Best kun je dit zilvergrijze pareltje nu ophalen. Vergeet niet een goedgevulde portefeuille mee te nemen.

Bentley Flying Spur V8 Mulliner

Waar de Continental GT een echte coupé-lijn bezit, daar is de Flying Spur Mulliner een auto met stijlvolle, traditionele aspiraties. Een hogere daglijn en een duidelijk onderscheiden kofferbak doen deze auto iets minder sportief aan. Ondanks het feit dat de Flying Spur Mulliner minder sportief oogt, kunnen we je garanderen dat je alsnog zeer goed van de plaats komt met deze luxe wagen.

bentley flying spur mulliner v8 vd akker best Pure Luxe

Het model dat te koop staat bij Vd Akker is amper ingereden en heeft slechts 16.690 kilometers op de teller. De nieuwprijs van deze sedan met 507 paarden onder de kap lag op €241.280. Nu is de auto te koop voor een bedrag van €178.950. Nog steeds een aardige zak met geld, maar dan rij je wel in een van ’s werelds meest luxueuze limo’s die geld kan kopen. De auto is werkelijk van alle denkbare opties voorzien.

bentley flying spur mulliner v8 vd akker best Pure Luxe

Onbegrensde luxe met een scherp, snel randje

Zoals je mag verwachten van Bentley is deze auto voorzien van iedere mogelijke optie die bijdraagt aan comfort. Zo heeft de auto een key-less entry én start. Andere opties als een elektrisch verstelbaar stuurwiel, spraakbediening, verwarmde en geventileerde stoelen, Bentley logo’s verwerkt in de stoelen en een Hogedruk koplamp-reiniging systeem. We kunnen hier nog een hele waslijst aan toevoegen, maar dan zou het artikel een boekwerk worden.

bentley flying spur mulliner v8 vd akker best Pure Luxe

De auto wordt geleverd in een stijlvolle en tevens tijdloze zilvergrijze kleur. Een kleur die hem complimenteert en de focus legt op het design. Het is weliswaar geen opvallende kleur, maar juist dat siert ‘m. Een dergelijke auto hoort wat ons betreft niet te erg in de spotlight te staan, maar moet juist door zijn klasse je blik stelen. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze stijlvolle bolide of gewoon meer foto’s willen zien, check dan even de website van Vd Akker.

bentley flying spur mulliner v8 vd akker best Pure Luxe bentley flying spur mulliner v8 vd akker best Pure Luxe bentley flying spur mulliner v8 vd akker best Pure Luxe bentley flying spur mulliner v8 vd akker best Pure Luxe bentley flying spur mulliner v8 vd akker best Pure Luxe bentley flying spur mulliner v8 vd akker best Pure Luxe bentley flying spur mulliner v8 vd akker best Pure Luxe

Bron: Vd Akker