Liefhebbers van moderne kunst kunnen al geruime tijd terecht bij Cobra Art in Amsterdam. Zowel de brandstore aan de Van Baerlestraat als de brandstore aan de Witte de Withstraat in Rotterdam zijn drukbezochte plekken. Moderne kunst wint gestaag aan populariteit en Cobra Art is hier een toonaangevend platform voor. Vanaf eind april tot eind mei zullen er nieuwe werken te zien zijn in de brandstore te Amsterdam.

Kunstwerken van zowel Loes van Delft als David Stesner

De mensen die bekend zijn met moderne kunst zullen beslist eens gehoord hebben van beide namen. Loes van Delft staat bekend om haar werken die onschuldige eigenzinnigheid combineren met een brutale cartoonsfeer. Een insteek die door vele puristen wordt gewaardeerd, niet geheel onverwacht werd ze dan ook bekroond met de titel ‘Best Global Artist Award‘. De New Yorkse David Stesner is meermaals gepubliceerd in toonaangevende bladen als Allure, Elle en Glamour. Z’n serie ‘The Butterfly Project’ weerspiegelt zowel vreugde als verdriet.

 

David Stesner

Loes van Delft

Vanaf 21 april tot 21 mei zullen de werken van beide kunstenaars te zien zijn in de brandstore van Cobra Art aan de Van Baerlestraat. Mocht je interesse hebben, dan willen we je zeker aanraden om de werken te gaan bekijken. Uiteraard is er ook genoeg ander moois te zien in de brandstore, dus binnenlopen is op praktisch ieder moment een goed plan.