Nu de zomer héél langzaam z’n kop opsteekt (kijk maar even niet naar buiten), kunnen we uitkijken naar vakantiebestemmingen. Een plek waar wij graag terug te vinden zijn is Ibiza. Het ‘party-eiland’ is niet alleen de moeite waard als je op zoek bent naar een feestje, maar ook voor een lekkere ontspanning. Er zijn genoeg plekken die een beetje teruggetrokken zijn van het feestgedruis en daarmee direct een zeer aantrekkelijk alternatief bieden voor de vakantieganger op zoek naar zon, goed eten en ontspanning. Het ‘Luxurious Nobu Hotel Ibiza Bay’ is hier een perfect voorbeeld van.

Genieten van je welverdiende rust op Ibiza

Het Nobu Hotel Ibiza Bay is pas sinds begin zomer 2017 geopend. Een opening die niet onopgemerkt bleef want het hotel kreeg direct de titel Best New Comer Hotel 2017 door de Small Luxury Hotels Association. Een eervolle vermelding die het 5-sterren hotel direct plaatst op het niveau die door de organisatie nagestreefd wordt. Het onderkomen is direct gesitueerd aan de kust van de Talamanca Baai – een prachtige plek die een sterk vakantiegevoel afgeeft.

Luxurious Nobu Hotel Ibiza Bay Pure Luxe

 

Tevreden in slaap vallen onder een TUUCI parasol

Hier komt een opvallend stijlelement kijken. De zwembaden én lounge-area worden omringd en overdekt door 100 TUUCI Parasols. Deze zogenaamde Vineyard Cantilever en Vineyard Classic modellen worden gekenmerkt door hun luxe voorkomen en hoogwaardige afwerking. Het maakt de buitenplaats eentje die een zeer stijlvolle sfeer uitademt. De parasols worden gekenmerkt door een combinatie van synthetische én natuurlijke materialen.

Luxurious Nobu Hotel Ibiza Bay Pure Luxe

Nobu Hotel Ibiza Bay (PRNewsfoto/Nobu Hospitality)

Het design is geïnspireerd door de natuurlijke omgeving van het eiland Ibiza. Het gebruik van hout wat terug te vinden is over ’t gehele eiland. Daarnaast worden de kleuren geleid door die van de omgeving op het eiland. Zeker de kleuren in de avonduren worden teruggebracht in het design van de parasols. Het design van het hotel werd gedaan door Room 1804. Deze studio is verantwoordelijk voor het interieurontwerp van het hotel.

Al met al is het Luxurious Nobu Hotel Ibiza Bay een prachtige plek om je verblijf op het Spaanse eiland tot een goed einde te brengen. Wat ons betreft een van de mooiste hotels die het eiland heeft te bieden. Je kunt je er heerlijk terugtrekken, maar je bent ook zo in Ibiza-stad om jezelf in ’t feestgedruis onder te dompelen. Ibiza is over ’t algemeen niet zo groot, dus dat mag geen probleem zijn.