Rolls-Royce is voor velen de ultieme top wanneer ’t aankomt op luxe limousines. Het merk staat erom bekend gigantische auto’s te bouwen die werkelijk van alle mogelijke luxe voorzien worden. Het merk heeft nog niet zo lang geleden bekend gemaakt dat ze een nieuwe zeer gelimiteerde versie van hun coupé zullen gaan bouwen. Het gaat dan om de Rolls-Royce Wraith Luminary Collection. Een ode aan de sterren.

Rolls-Royce Wraith Luminary Collection

Deze nieuwe versie van de robuuste coupé van Rolls-Royce wordt gebouwd als een ode aan de sterrenhemel. Nu zijn we van Rolls-Royce gewend dat het merk auto’s veelal uitrust met een geweldig indrukwekkende sterrenhemel – echter, deze Wraith gaat een stapje verder. De luxe limousine heeft namelijk niet alleen een sterrenhemel in ’t dak van de auto, ook de deurpanelen doen vrolijk mee. Daarnaast wordt de auto uitgerust met een unieke sunburst kleur die verandert van grijs naar koper wanneer deze wordt geraakt door de zon.

rolls-royce wraith luminary edition auto Pure Luxe

De deurpanelen bestaan deels uit Tudor Oak en zijn geperforeerd. Hierdoor worden er licht weergegeven afkomstig van maar liefst 176 LED-lampjes. Deze lampjes vinden we uiteraard ook terug in de dakhemel zoals aangegeven. Hier wordt overigens ook gebruik gemaakt van 8 speciale LEDjes die ‘vallende sterren’ moeten reconstrueren. Een totaliteit van maar liefst 1340 lichtjes zijn hier terug te vinden. Het kan niet op.

rolls-royce wraith luminary edition auto Pure Luxe