Nu we langzamerhand op weg zijn naar beter weer worden de vakantieplannen steeds concreter. Ongeacht ’t feit dat er in Nederland ook ‘zomer’ is, willen we toch graag ergens naartoe waar het ook écht warm is. Een plek waar je ook een kleurtje krijgt als je er in de zon ligt. Maar het moet ook een plek zijn die ’t geld dubbel en dwars waard is en waar je niet iedere dag van de week kunt vertoeven. Een plek als Bermuda bijvoorbeeld. Daar verblijven we in ’t Rosewood Bermuda resort om volledig te ontspannen en uitgerust huiswaarts te keren.

Rosewood Bermuda Resort

Het Rosewood Bermuda Resort is lange tijd dicht geweest. De organisatie heeft veel tijd en energie geïnvesteerd in het nóg beter maken van het hotel en alle bijbehorende faciliteiten. Het resultaat mag er wezen en zal vanaf komend weekend, 1 april (geen grap), te bewonderen zijn door het publiek. Volgens kenners zorgt het nieuwe resort voor een nieuwe benchmark wat betreft luxe vakanties op Bermuda.

rosewood bermuda resort vakantie hotel bermuda Pure Luxe

Inmiddels is ’t alweer negen jaar geleden dat het Rosewood resort z’n deuren opende op Bermuda. Ondanks het feit dat Bermuda nog steeds een rustige, koloniale uitstraling kent, gaf het resort meer de sfeer van St. Barts of Anguilla af, dan de rust die Bermuda uitstraalde. Het resort is eigenlijk sinds de opening constant een doorslaand succes geweest en gasten waren op ieder moment erg te spreken over hun verblijf.

rosewood bermuda resort vakantie hotel bermuda Pure Luxe

Een make-over van 25 miljoen dollar

Je zou verwachten dat iets dat zo goed loopt niet toe is aan een make-over. Al zeker niet een make-over met dit prijskaartje. Toch was dit bij het Rosewood resort wel het geval. Ondanks de positieve geluiden van gasten, besloot de organisatie de boel eens flink onder handen te nemen. De 92 kamers en suites zijn op geweldige wijze gerestyled door de internationaal befaamde Dawson Design Associates organisatie. Een bedrijf dat – getuige dit resultaat – beslist van wanten weet.

rosewood bermuda resort vakantie hotel bermuda Pure Luxe

Wat ons betreft mag de 2.0-versie van dit resort met open armen ontvangen worden. Wij zijn weer een stapje dichterbij het besluit over onze eerstvolgende vakantiebestemming. Het zou goed kunnen dat dit Bermuda wordt.

rosewood bermuda resort vakantie hotel bermuda Pure Luxe

Bron: Robbreport