In Nederland zijn genoeg woningen te koop die we vrijwel alleen in films zien. Woningen die bij ’t eerste aanblik al doen vermoeden dat je elkaar kwijt kunt raken bij binnenkomst. Zulke optrekjes staan bij ons natuurlijk hoog op ’t lijstje. Zo ook deze riante villa liggend in het recreatiegebied Madestein – in Den Haag. Het huis is omgeven door groen en water, dus wat betreft de ligging kun je ’t niet beter wensen.

Den Haag

Den Haag is een prachtige stad om te wonen. Het is er druk, maar niet op een storende manier. De stad heeft alles wat bijvoorbeeld ook in Amsterdam is te vinden, maar met iets meer subtiliteit en flair. Deze villa ligt op een perceel met een totaal oppervlak van 1367m2 – vergeet niet dat je midden in de stad woont. Het is dus echt een voorrecht om er te wonen. Alle benodigdheden binnen handbereik, maar toch een zee aan ruimte. Dat alles in hartje Den Haag.

luxueuze villa den haag madestein Gravin Magteldlaan Pure Luxe

Met een woonoppervlak van 370m2 is er in de villa genoeg plek voor alles wat je maar kunt bedenken. De woning telt 6 slaapkamers, 4 badkamers een dubbele inpandige garage én een grote inloopkast. Vanuit de keuken en de woonkamer heb je prachtig uitzicht op het water dat langs je huis stroomt. Daarnaast is er nog de fraai aangelegde tuin, welke vrijwel iedere dag van ’t jaar uitnodigt om buiten te willen zijn. Met een groot verwarmd zwembad, meerdere terrassen, een overdekte jacuzzi én een loungeruimte kun je hier aardig wat uurtjes ontspannen.

luxueuze villa den haag madestein Gravin Magteldlaan Pure Luxe

Villa met tijdloze flair

Mocht je interesse hebben in dit prachtige stulpje na het zien van de foto’s – wat we volledig kunnen begrijpen – ga dan vooral even langs op de Gravin Machteldlaan 7. Volgens Funda is de villa een combinatie van moderne stijl met tijdloze flair. Wij weten niet of deze superlatieven terecht zijn, maar duidelijk is wel dat je hier kunt leven als een God in Frankrijk. Breng wel even een zak met €2.850.000 mee, want dat is de prijs voor deze fantastische plek.

Bron: Funda