Via de mannen van Gewoonvoorhem stuitte wij op dit pareltje in Barcelona. Met een vijf-sterren beoordeling op Airbnb is dit luxe appartement de ideale plek om in stijl tot rust te komen en te genieten van de mooiste plekken van Barcelona. 

Airbnb Plus biedt de luxe die je zoekt

Airbnb Plus is een een nieuwe toevoeging aan Airbnb waar enkel woningen bij staan van de hoogste kwaliteit. Verhuurders die de beste recensies krijgen en de mooiste foto’s online hebben staan krijgen van Airbnb de PLUS-badge. Na het zien van de foto’s snappen wij waarom deze woning deze badge heeft ontvangen. Barcelona is tevens een hele mooie stad. Ergens is het jammer dat het hier een Airbnb appartement betreft. We zien onszelf wel wonen in dit heerlijke optrekje. Wonen in de grote stad, genieten van de drukte en van A naar B op je lease scooter (want wie koopt er nou nog een scooter?). Althans, dat is hoe wij ’t voor ons zien.

Luxe en cultuur komen samen in Barcelona

Dit stijlvolle appartement biedt de luxe die je nodig hebt tijdens je bezoek aan Barcelona. De ruimte beschikt over een lange bar/kookeiland met riante keuken vol luxe apparatuur, luxueuze woonkamer prachtige meubels, lederen Chesterfields en een authentieke plafondschildering. Daarnaast is dit appartement is gelegen op loopafstand van La Sagrada Família en zit vol leuke barretjes en cafés. Vanaf hier zijn alle hotspots makkelijk te bereiken met de metro.