Met de toenemende aandacht omtrent alles in ons land dat enigszins te maken heeft met autoracen, is ook Circuit Zandvoort aan een mooie periode bezig. Het circuit is zelfs onderwerp van gesprek omtrent het terughalen van de Formule-1 van Nederland en dat is iets waar velen van dromen. Door deze toenemende aandacht is men ook bij Circuit Zandvoort druk bezig het geheel naar een hoger niveau te tillen en dat doet men onder andere door een geheel nieuwe Paddock Club te openen in samenwerking met Intertent.

Circuit Zandvoort en Intertent de komende jaren exclusief partners

Door de nieuwe samenwerking tussen Circuit Zandvoort en Intertent zal de laatstgenoemde partij voor de aankomende jaren de exclusieve leverancier van tijdelijke accomodaties worden op het circuit-park. Als belangrijk onderdeel van deze samenwerking zal er een Paddock Club gebouwd worden naast het circuit. In de welbekende ‘Tarzanbocht’ zal Intertent met hun mogelijkheden een locatie realiseren die exclusief door hen geleverd zal worden en een hoogwaardige functie gaat bekleden, vlak naast het circuit en dus alle actie.

samenwerking circuit zandvoort intertent paddock club Pure Luxe

De Paddock Club wordt gerealiseerd door het introduceren van een nieuw soort paviljoen. Intertent heeft de Manhattan – zoals het paviljoen heet – dusdanig geconstrueerd dat er een zeer stijlvolle situatie gecreëerd wordt die bijdraagt aan de grootse plannen van Circuit Zandvoort. Het paviljoen heeft een bijzonder stijlvolle uitstraling met een hoogte van 8 meter, een breedte van 30 meter en een grote hoeveelheid glaspanelen.

Zowel Intertent als Circuit Zandvoort bevestigen dat ze de juiste keuze hebben gemaakt

Met deze verdere samenwerking zijn beide partijen tevreden in de wijze waarop hun wensen worden voldaan. Zo zegt Wouter Zick (Intertent): ‘Wij zijn bijzonder trots dat wij met de bouw van de Manhattan de strategie van Circuit Zandvoort mogen ondersteunen en het vertrouwen krijgen voor een langdurig en intensief partnership‘. Hoe de samenwerking verder vorm zal krijgen, dat is een kwestie van tijd.

samenwerking circuit zandvoort intertent paddock club Pure Luxe

Duidelijk is wel dat de eerste mijlpaal is bereikt en dat beide partijen meer dan tevreden zijn. Zo laat ook Edwin Sibbel (Circuit Zandvoort) blijken: ‘Met de realisatie van deze schitterende en multifunctionele Paddock Club bevestigt Intertent dat wij voor de juiste kwalitatieve partner hebben gekozen om meer zakelijke bijeenkomsten naar Circuit Zandvoort te halen’. Kortom, beide partijen hebben naar tevredenheid een startschot gegeven voor de verdere samenwerking. Het is de bedoeling dat Intertent in de toekomst van meer faciliteiten kan voorzien. Circuit Zandvoort is druk bezig om op business en entertainment-gebied te groeien. Intertent moet hier met hun faciliteiten de mogelijkheden voor bieden.