Villa’s die omringd worden door een enorme lap grond beloven vaak veel goeds. Het is namelijk niet gebruikelijk om je woning te omringen met tientallen vierkante meters en vervolgens een minder mooi huis te realiseren. Vaak is ’t de bedoeling om de buitenstaander van de ene in de andere verbazing te laten vallen. Zo ook bij deze villa in Ede. Al moeten we zeggen dat het prijskaartje ook enigszins verraadt dat we wat mogen verwachten.

Goddelijk neerstrijken aan de Hessenweg 30 te Ede

Volgens Funda is dit ‘Custom made landhuis’ een gedroomd warm, landelijk familiehuis. De villa heeft lang in de stijgers gestaan en werd in 2010 gerealiseerd. Het eindresultaat mag er wezen want er zijn diverse aspecten te vinden die we maar wat graag als standaard in ieder ander huis terug zagen komen. Zo is er de beschikking over een bar, een binnenzwembad en enkele zeer luxe eigenschappen waar je normaliter enkel van durft te dromen.

villa landgoed ede hessenweg Nederland te koop Pure Luxe

Het huis beschikt over maar liefst 512 vierkante meter woonruimte, dus wat ruimte hoef je uiteraard niets tekort te komen. Een van de grootste eyecatchers in ’t huis zelf is de imposante woonkeuken. Deze bestrijkt met zo’n 50 vierkante meter maar liefst 10% van het gehele huis. Mocht je je tijd graag in de garage spenderen, dan ben je hier goed op je plek want deze is voorzien van vloerverwarming en de nodige inbouwkasten. Iets wat ook niet in ieder huis te vinden is.

villa landgoed ede hessenweg Nederland te koop Pure Luxe

Er is zelfs de beschikking over een heus wellness-gedeelte met – zoals genoemd – het binnenzwembad. Maar ook een sauna met stortdouche, loungeruimte en bar behoren tot dat deel van het huis. Er zijn in totaal 4 slaapkamers aanwezig, 4 badkamers en 3 aparte toiletten. Bovendien is er in de tuin een mooi niveau verschil gecreëerd met een ruim terras, wat in de zomerdagen absoluut tot z’n recht komt als meest comfortabele en gezellige plek van ’t huis. Voor meer informatie en foto’s kun je natuurlijk terecht op de website van Funda.

villa landgoed ede hessenweg Nederland te koop Pure Luxe villa landgoed ede hessenweg Nederland te koop Pure Luxe villa landgoed ede hessenweg Nederland te koop Pure Luxe villa landgoed ede hessenweg Nederland te koop Pure Luxe villa landgoed ede hessenweg Nederland te koop Pure Luxe villa landgoed ede hessenweg Nederland te koop Pure Luxe villa landgoed ede hessenweg Nederland te koop Pure Luxe villa landgoed ede hessenweg Nederland te koop Pure Luxe villa landgoed ede hessenweg Nederland te koop Pure Luxe villa landgoed ede hessenweg Nederland te koop Pure Luxe villa landgoed ede hessenweg Nederland te koop Pure Luxe villa landgoed ede hessenweg Nederland te koop Pure Luxe villa landgoed ede hessenweg Nederland te koop Pure Luxe villa landgoed ede hessenweg Nederland te koop Pure Luxe

Bron: Funda