Morgen staat onze werkweek weer voor de deur. Dat betekent dat we vol goede moed weer een week vol geniale ideeën en situaties tegemoet gaan. Om meteen een sticker te verdienen bij je baas, hebben wij alvast een geweldig voorstel voor je klaarliggen. Met deze one-of-a-kind Ping-Pong tafel maak je je namelijk in een oogwenk geliefd bij zowel je collega’s als je baas (die af en toe ook wel wat ontspanning behoeft). Deze kristallen creatie komt – hoe kan ’t ook anders – van Italiaanse bodem en is gedoopt tot ‘Lungolinea’.

Lungolinea Ping-Pong tafel

Steeds vaker zien we dat bedrijven of ontwerpers hun best doen om alledaagse voorwerpen in iets speciaals om te toveren. Een Ping-Pong tafel is nou niet direct het meest stijlvolle object dat je je kunt indenken. In Italië is praktisch alles dusdanig ontworpen dat het hoe dan ook stijlvol is. Het is dus niet heel erg verwonderlijk dat de Italiaanse designers van Impatia de traditionele Ping-Pong tafel onder handen hebben genomen. Het resultaat zie je hier. We kunnen niet anders dan concluderen dat je design écht aan Italianen over moet laten – zo bewijst deze tafel maar weer eens.

Lungolinea kristallen ping-pong tafel Pure Luxe

De tafel heet dus Lungolinea en bestaat uit kristal-glas dat op plekken bij elkaar wordt gehouden door gepolijste stalen onderdelen. Het geheel heeft werkelijk een prachtige uitstraling en zou in geen enkele kantoorruimte of woonkamer misstaan. De volledige set bestaat uit een tafel, een net, vier batjes en een balletje. De tafel staat eerlijk gezegd verder weg van functioneel sporttoestel dan het originele idee, maar dat vinden we helemaal niet erg. We vragen ons wel af hoe duurzaam deze tafel werkelijk is wanneer je er fanatiek gebruik van gaat maken. Het is bijna zonde om er met zeer veel overtuiging op te spelen. Hoe dan ook, mocht je morgen een goed voorstel willen doen bij de week-meeting, denk dan aan deze Lungolinea.

Lungolinea kristallen ping-pong tafel Pure Luxe Lungolinea kristallen ping-pong tafel Pure Luxe Lungolinea kristallen ping-pong tafel Pure Luxe Lungolinea kristallen ping-pong tafel Pure Luxe

Bron: Luxatic