Waar we vorige week nog dachten dat het weer langzaamaan verbeterd, is het deze week weer iets kouder geworden. Zondag sneeuwde het zelfs op enkele plekken in Nederland – hallo winters weer. Het lijkt er dus op dat we onze dikke jas voorlopig nog niet kunnen inruilen voor iets luchtigers. Toch kijken wij alvast vooruit naar de zomer en alles wat daar bij komt kijken. Een bootje varen bijvoorbeeld, moet je wel een boot hebben. Nieuw is misschien net wat teveel van ’t goede, dus een goede ‘occasion’ is beslist niet verkeerd. Neem nou deze Riva 44 Rivarama in z’n stijlvolle zwarte jasje. Niet verkeerd toch?

Riva 44 Rivarama

Riva staat bekend om het bouwen van boten die van een zeer hoog niveau zijn. Het kopen van een Riva boot is dan ook beslist geen slechte investering, aangezien ze relatief waardevast zijn. Je moet weliswaar even wat dieper in je buidel tasten, maar dat levert wel een mooie aankoop op. bij het Nederlandse Lengers Yachts in Muiden kun je nu zo’n stijlvolle bootje oppikken. De Riva 44 Rivarama is ontworpen om te dienen als stijlvolle cruiser voor twee. Toch is er met het neerklappen van de teak-houten tafel plek om 8 mensen te dienen.

riva 44 rivarama lenger yachts boot Pure Luxe

De Riva heeft een ruimte benedendeks waar je bijvoorbeeld terecht kunt voor je zeeziek zijn of gewoon een plasje. Daarnaast is er genoeg plek om te genieten op ’t zonnedek. Om het water in te gaan kun je aan de achterzijde via drie traptreden het water in. Tevens is deze boot uitgerust met een elektrisch-hydraulische bimini om je te beschermen tegen de felle zon. Alles bij elkaar heeft deze Riva de beschikking over alles wat je nodig hebt op ’t water.

riva 44 rivarama lenger yachts boot Pure Luxe

Deze pre-owned Riva heeft een lengte van 13.40 meter en is gebouwd in 2012. Om vooruit te komen zijn er twee MAN motoren aan boord van elk 800pk. Uiteraard is de afwerking van het hoge niveau dat we mogen verwachten van Riva – een mooie combinatie van RVS, gefineerd hout en zwarte accenten. Het oogt werkelijk als de meest luxe optie onder de kleinere boten. Alhoewel een dikke 13 meter natuurlijk niet heel klein is. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website van Lengers Yachts.

riva 44 rivarama lenger yachts boot Pure Luxe riva 44 rivarama lenger yachts boot Pure Luxe riva 44 rivarama lenger yachts boot Pure Luxe riva 44 rivarama lenger yachts boot Pure Luxe riva 44 rivarama lenger yachts boot Pure Luxe riva 44 rivarama lenger yachts boot Pure Luxe riva 44 rivarama lenger yachts boot Pure Luxe

Bron: Lengers Yachts