Een koelkast: niet direct het voorwerp waaraan je denkt bij ’t woord ‘luxe’. Toch is een koelkast wel degelijk een stijlelement dat – indien men de juiste keuze maakt – een zeer smakelijke, prominente rol in je inrichting kan spelen. Het is iets wat SMEG goed weet in te vullen. Een SMEG-koelkast is by far het meest stijlvolle element wat betreft keukenapparatuur, wat men maar kan bedenken. Om het allemaal nog net iets stijlvoller en bovenal luxueuzer te maken heeft SMEG nu een nieuwe pareltje aan de collectie toegevoegd: de SMEG ‘Swarovski Gold’. 

De SMEG ‘Swarovski Gold’ koelkast

Waar de meeste koelkasten rechttoe en rechtaan zijn, daar is een SMEG koelkast al gauw een zeer stijlvol object. Tuurlijk, de essentie is nog steeds ‘een koelkast’, maar door het vloeiende ontwerp en de afgeronde hoeken is een SMEG veel aantrekkelijker voor ’t oog dan menig andere koelkast. Om dat concept nog net ietwat luxer aan te doen voelen heeft het merk nu een volledig nieuwe koelkast aan haar collectie toegevoegd.

smeg swarovski gold koelkast Pure Luxe

De SMEG FAB28RDG ‘Swarovski Gold’ koelkast is het perfecte keukenelement voor hen die op zoek zijn naar opvallende luxe. Geheel uitgevoerd in een gouden kleur en uitgerust met letters die ingevuld zijn met Swarovski Elements, is dit de ultieme gekoelde luxe. Uiteraard is het niet alleen het uiterlijke vertoon wat deze koelkast tot een topper maakt. Ook in energieverbruik is het een koelkast die hoog op je lijstje zal staan. Er is namelijk een energielabel A++ aan gekoppeld.

smeg swarovski gold koelkast Pure Luxe

Met een koelruimte van maar liefst 222 liter en een ingebouwd vriesvak van 26 liter hoef je je ook over de praktische eigenschappen niet druk te maken. Wat ons betreft is deze koelkast de perfecte optie voor wie op zoek is naar iets speciaals. Sterker nog, de kleur en de details maken ‘m niet alleen speciaal, maar ook spectaculair. Het is wordt op deze manier een statement en statements daar houden we wel van. Wat ons betreft is het concept van de ‘Swarovski Gold’ geslaagd. Weg met die traditionele, saaie koelkast.

smeg swarovski gold koelkast Pure Luxe smeg swarovski gold koelkast Pure Luxe

Bron: SMEG