Als je op zoek bent naar een mooie woning in Rotterdam, dan is ’t vaak niet het centrum waar je moet zoeken. Althans, als je houdt van een beetje privacy, rust en ruimte, dan kun je beter naar de rand van ’s lands grootste havenstad verkassen. Laat dat nou net zijn waar deze prachtige vrijstaande villa gesitueerd is. Een plek die werkelijk alles biedt waar je misschien in de drukte van het stadscentrum naar hunkert. 

Wonen aan de Gerrit Verrijstkade 19 in deze statige villa

De villa bevindt zich aan het water, op één van de mooiste plekjes van de villa-wijk Waterwijk, aldus Funda. Het gaat om een kavel van 482 vierkante meter, met maar liefst 227 vierkante meter woonoppervlak. Buiten is er onder meer plek voor twee auto’s (op eigen perceel), een buitenzwembad én een eigen stijger. De woning ligt ten slotte aan het water. Wat opvalt is ’t feit dat het bouwwerk geen overdaad is, maar juist gebalanceerd en stijlvol. Een mooie creatie voor een prijskaartje van €1.150.000.

villa waterwijk rotterdam vrijstaande villa funda Pure Luxe

Door slim gebruik te maken van de twee woonlagen is er genoeg comfort en ruimte terug te vinden binnenshuis. Er is een ruime living aanwezig, maar liefst zes slaapkamers en twee badkamers. Door de gehele woning is gebruik gemaakt van hardhouten deuren, sierlijsten, plinten en kozijnen. Wat betreft afwerking zit het bij dit huis wel snor – als we de foto’s mogen geloven heet dat.

villa waterwijk rotterdam vrijstaande villa funda Pure Luxe

De kleuren zoals die nu te zien zijn in de inrichtingen zijn nogal persoonlijk en misschien niet ieders smaak, toch heeft de huidige eigenaar er een aardig stulpje van weten te maken. De indeling, het meubilair en de kleuren alles lijkt goed met elkaar te kloppen. Wat ons betreft een van de mooiere optrekjes die we de laatste tijd voorbij hebben zien komen. Geen overdreven creaties of vormen, subtiel en stijlvol. Mooie luxe. Voor meer foto’s en informatie kun je natuurlijk terecht op de website van Funda.

villa waterwijk rotterdam vrijstaande villa funda Pure Luxe villa waterwijk rotterdam vrijstaande villa funda Pure Luxe villa waterwijk rotterdam vrijstaande villa funda Pure Luxe villa waterwijk rotterdam vrijstaande villa funda Pure Luxe villa waterwijk rotterdam vrijstaande villa funda Pure Luxe villa waterwijk rotterdam vrijstaande villa funda Pure Luxe villa waterwijk rotterdam vrijstaande villa funda Pure Luxe villa waterwijk rotterdam vrijstaande villa funda Pure Luxe

Bron: Funda