Pharrell Williams, bekend om zijn hitsingle Happy en als coach in de Amerikaanse The Voice,  was tot kort eigenaar van dit penthouse in Miami met fantastisch uitzicht. De zanger heeft het huis al sinds 2012 op de markt staan, maar het is pas na 4 jaar verkocht. Het appartement bestaat uit bijna 850 vierkante meter leefoppervlakte en bevat een ruim balkon waar volop kan worden genoten van het fantastische weer en uitzicht van Miami.

Door de overgrote ramen in de woonkamer, slaapkamers en keuken kan er vanuit elke ruimte worden genoten van de grootste kwaliteit van het penthouse; het panoramische uitzicht. Verder bevat het huis een biljartkamer, privé gym en thuis bioscoop waar Pharrell de tijd door kon brengen als het weer eens tegenviel. Maar met het privézwembad en een BBQ gedeelte buiten als grote voordelen van de villa is het hem toch gelukt het penthouse verkocht te krijgen.

Foto: Trulia.com. Verkocht op: FloridaMoves.com.

Lees ook: Binnenkijken bij Memphis Depay’s Luxe Huurvilla in Manchester (Foto’s)