Naast het feit dat Louis Vuitton een WK-collectie uitbracht voor de stijlvolle sportfanaten onder ons, heeft het grootste modehuis van Parijs nu een speciale case uitgebracht voor de daadwerkelijke winnaar van het WK voetbal 2018. En hij is zo sensationeel als wij verwachtten. 

Deze custom-made case is omhuld met titanium met het herkenbare, laser-gegraveerde Louis Vuitton monogram erin verwerkt, Daarnaast zijn er accenten aangebracht van natuurlijk koeienleder en ruthenium beslag. Opvallend is het feit dat ‘Ru’ het chemische symbool van ruthenium is en tegelijkertijd een knipoog is naar de host van het heuse sportevenement, Rusland.

Verder heeft Louis Vuitton zijn krachten gebundeld met Adidas. Het resultaat: een FIFA World Cup Official Match Ball Collection Case. Deze exclusieve collectie ballen bevat een unieke Louis Vuitton monogram bal en 13 andere ballen welke teruggaan in het verleden van het wereldkampioenschap voetbal. De opbrengst van de case wordt gedoneerd aan het Naked Heart Foundation. Ook is de speciale LV bal afzonderlijk te koop. Al met al is deze case een unieke samensmelting van luxe, high-fashion en het grootste sportevenement ter wereld,