Over Nieuwegein horen we normaliter niet zo veel. Waarschijnlijk was dat voor deze Porsche-bestuurder ook de reden om de stad te kiezen voor een ritje, met alle gevolgen vandien.

Een Porsche Panamera parkeer je tegen een boom

Toen de politie op locatie aankwam, troffen de agenten een vrij korte Porsche Panamera aan zonder bestuurder. Het ritje van de bestuurder eindigde minder goed dan de bestuurder had gehoopt. Hij reed tegen een boom en nam vervolgens ook nog een lantaarnpaal mee. Vanzelfsprekend is natuurlijk dat als je zo iets doet, je de benen neemt gezien het feit dat die niet total loss zijn. Het blijkt een gewoonte te zijn voor mensen met hele dure bolides. Zo zagen we een tijd geleden deze Rolls-Royce crashen en achtergelaten worden.

De politie reageert gepast

De witte Porsche Panamera heeft forse schade opgelopen. De onderdelen van de auto liggen verspreidt over honderden meters asfalt van Nieuwegein. Door deze ravage moest de Plettenburgerbaan afgesloten worden. De bestuurder is tot nu toe nog spoorloos en wordt opgespoord door politie met behulp van een helikopter en honden. De plaatselijke politie reageert nuchter en verzoekt de bestuurder om zijn huissleutel op te halen bij het bureau. Altijd bezorgd die agenten.

 

 

Bron: Facebook